Vesti

Novi tizer nam otkriva kako će izgledati enterijer nove generacije modela Škoda Octavia!

Tizer fotografije (dizajnreske skice)

Škoda Octavia enterijer - tizer
3.12KPregleda

Svega pet dana nas deli od zvanične premijere nove generacije modela Škoda Octavia. S tim na umu, češki proizvođač je danas objavio nove tizer fotografije (dizajnerske skice) koje nam daju uvid u to kako će izgledati entereijer ovog modela.

Škoda Octavia enterijer - tizer

Sudeći po procurelim i špijunskim fotografijama koje smo već imali prlike da vidimo, spoljašnji dizajn nove generacije modela Octavia neće se drastično razlikovati od dizajna trenutnog modela. Međutim, enterijer je potpuno druga priča. Sudeći po ovim fotografijama, on će u velikoj meri biti restilizovan.

Naime, nova Škoda Octavia će imati novi instrument panel sa više nivoa, ali i redizajnirani volan. Pored potpuno digitalne instrument table ističe se još i ekran infotejnment sistema.

Škoda Octavia enterijer - tizer

Što se volana tiče, on će imati nekoliko dugmića i po jedan točkić za “skrolovanje” na oba kraka. Na taj način je unapređena ergonomija, kako navode predstavnici kompanije Škoda. Možemo videti i mali prekidač koji je u stvari zamena za tradicionalnu ručicu DSG menjača. Tu je i trozonski sistem klime po imenu Climatronic.

Škoda Octavia enterijer - tizer

Sve u svemu, komandna tabla nove generacije modela Škoda Octavia izgleda modernije nego ikad pre. Što se praktičnosti tiče, predstavnici češkog proizvođača navode da u kabini novog modela biti više prostora.

Nova Škoda Octavia će premijerno biti predstavljena u Pragu, 11. novembra.

Škoda Octavia enterijer - tizer

1 Komentar

  1. I, nije ih sramota da objavljuju ovakve slike, bez B stuba, sportski široku, nabudženu. A, u stvari auto za komercijaliste i sitnije menadžere. I porodice kojima treba prevozno sredstvo i koje je ne bi ni kupile da u stvarnosti izgleda ovako kao sa ovih slika.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery