AktuelnoVesti

Novi Nissan Qashqai – pretpremijera u Srbiji

Novi Nissan Qashqai
5.83KPregleda

Novi Nissan Qashqai blista u punom sjaju

Novi Nissan Qashqai juče je pretpremijerno predstavljen u Srbiji. Ikona SUV krosover segmenta na naš test, pa i u prodajne salone, stiže početkom leta. Ulazna cena biće mu oko 23 hiljade evra, puručuju iz Nissan Srbije.
Novi Nissan Qashqai
Osim što je dimenzijama na prvi pogled deluje znatno veći od prethodnika, novi Nissan Qashqai se razlikuje i povećanim prostorom u kabini. ali i kapacitetom prtljažnika koji je za 50 litara veći od onog iz druge generacije, za ukupno 504 litra u gepeku.
Treća generacija jednog od globalno najpopularnijih SUV krosovera dolazi bez dizel agregata, sa 1.3 turbo benzinskim motorom i blagom hibridnom tehnologijom, koji generišu 140 ili 160 KS, opciono sa AWD pogonom, i sa manuelnim ili automatskim CVT menjačima.
Novi Nissan Qashqai
Sledeće godine na naše tržište stiže i druga ponuđena varijanta, već čuveni inovativni e-Power hibridni sistem. On se sastoji od 1,5-litarsko benzinca (160KS) koji  koristi svoju snagu da puni bateriju koja napaja elektromotor od 190 konja i 330 Nm. Više informaciji o modelu čije je globalno predstavljanje posle prošlogodišnjeg odlaganja bilo u februaru ove godine, možete pročitati OVDE.
Cene e-Power modela, kao i viših paketa opreme (ima ih ukupno 5), za sada nisu poznate. Juče je inače na pretpremijeri bio izložen model u najboljem,Tekna + paketu opreme. Pretpostavljamo da će njegova cena zasigurno ići i do duplo u odnosu na početnu. U svakom slučaju, novi Nissan Qashqai uskoro detaljno na Vrele Gume testu.

Novi Nissan Qashqai

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery