AktuelnoPRVesti

Novi Land Rover Defender 90 stigao u Srbiju

Defender 90
4.79KPregleda

Defender 90 otkriven u novom British Motors prodajnom salonu

Novi Land Rover model Defender 90 premijerno je kod nas prikazan na svečanom otvaranju British Motors Zapada, novog ovlašćenog Jaguar Land Rover prodajno-servisnog centra u Čačku.
Vođen strašću i poštovanjem originalnog modela, novi Defender nudi širok  spektar sposobnosti i napredne tehnologije za sve podloge kako bi bio unapređen za avanture 21. veka. Istovremeno, Defender ostaje veran pionirskom duhu koji je već 71 godinu glavno obeležje Land Rovera.

 

Novi Defender 90 uspešno je prošao više od 62.000 inženjerskih ispitivanja. Šasija i struktura karoserije dizajnirane su tako da bi izdržale Land Roverov postupak ispitivanja u ekstremnim uslovima. U pitanju su ponovljeni i kontinuirani udarci, daleko iznad normalnog standarda za SUV i putnička vozila. I ovaj model sposoban je da podiže nivo za off-road robusnost i on-road udobnost. Kreće se u gustom gradskom saobraćaju jednako uspešno kao što se penje planinama, prelazi pustinje i podnosi niske temperature. Njegovo precizno podešeno upravljanje istovremeno nudi užitak u vožnj i udobnost na svim vrstama podloga.

 

Defender 90 je tehnološki toliko napredan koliko je i izdržljiv, a opremljen je novim informativno-zabavnim sistemom Pivi Pro. Nova generacija dodirnog ekrana je intuitivnija i lakša za upotrebu i zahteva manje unosa za obavljanje čestih radnji, dok njeno stalno uključivanje garantuje gotovo trenutne odgovore. Novi model je dostupan  sa pet ili šest sedišta. Gama se sastoji od vozila Defender, S, SE, HSE, First Edition i vrhunskih Defender X i X-Dynamic modela, a kupci mogu da personalizuju svoje vozilo na više načina kroz četiri paketa dodatne opreme. Paketi Explorer, Adventure, Country i Urban daju vozilu Defender sa oznakom 90 različitu jedinstvenost s mnoštvom detalja.

 

Defender 90 je  dostupan  i sa pet verzija motora 3.0 dizel 200 ks, 3.0 dizel 250 ks, 3.0 dizel 300 ks, benzin 2.0 300 ks i benzin 3.0 400 ks.

 

Defender. Ikona i kategorija za sebe.

 

Defender Test

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery