AktuelnoPRVesti

Velika investicija u region Zapadne Srbije

Jaguar Land Rover
3.66KPregleda

Novi ovlašćeni Jaguar Land Rover centar u Čačku

 

Kompanija British Motors, ekskluzivni uvoznik Jaguar Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, proširila je mrežu ovlašćenih JLR predstavništava.

 

Pored već poznatog prodajno-servisnog centra u Beogradu, otvorenog 2016. godine, kao i centra u Podgorici (2017),  sada je otvoren novi objekat “British Motors Zapad” u Čačku. U planu je i “British Motors Sever” u Novom Sadu.

 

Jaguar Land Rover

 

„Teška vremena traže hrabre odluke. U skladu sa planovima razvoja i želje da ponudimo premium uslugu širom Srbije, kompanija British Motors završila ovu investiciju u jako teškoj godini za nama. Istrajno i vredno smo radili, investirali, i sada sa ponosom otvaramo ovo zastupništvo svetski priznatih brendova u Čačku. I sam brend Jaguar Land Rover pokazuje veliku hrabrost u ovim nepredvidivim vremenima ulažući u razvoj novih modela. Ovo je veliki dan ne samo za našu kompaniju, već i za grad Čačak i čitavu Zapadnu Srbiju.  Svaka investicija je motor razvoja i drugih kompanija, odnosno industrija na lokalu i u Republici – naglasio je generalni direktor kompanije British Motors Ostoja Mijailović.

 

Jaguar Land Rover

 

Po standardima grupacije

Regionalni centar “British Motors Zapad” izgrađen je po visokim standardima Jaguar Land Rover grupacije koji je ponos britanske auto-industrije namenjene ljubiteljima luksuznih automobila. Centar garantuje sigurnost, uslugu bez čekanja, posvećenost obučenog osoblja i servisnih stručnjaka. Pored prodajnih usluga, u ovom centru pružaju se i sve usluge servisiranja vozila. To su: dijagnostika, mehaničarski radovi, limarijsko-farbarski radovi, podešavanje geometrije trapa, zamena guma. Građani iz ovog dela Srbije koji imaju potrebu za ovim uslugama u ovlašćenom centru više neće morati da dolaze do Beograda. Tako će na komforniji način moći da urade svoje obaveze štedeći vreme i novac.

 

JLR servis

 

Usled aktuelne epidemiološke situacije, svečano otvaranje “British Motors Zapad” centra nažalost nije bilo moguće organizovati uz prisustvo gostiju. Objekat otvoren u prisustvu menadžmenta i zaposlenih koji su i najzaslužniji za razvoj kompanije od njenog otvaranja.

 

Land Rover Srbija

2 Komentara

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery