Vesti

Novi Defender uslikan na setu snimanja filma o Džejmsu Bondu!

Prva fotografija bez kamuflaže

Land Rover Defender
1.43KPregleda

Na internetu se pojavila nova fotografija nove generacije modela Land Rover Defender. Ono po čemu se ova fotografija razlikuje od ostalih jeste to što je na njoj ovaj model potpuno bez kamuflaže!

Land Rover Defender

Navodno je novi Land Rover Defender uslikan na setu snimanja novog filma o Džejmsu Bondu. Po svemu sudeći, pored Denijela Krejga, kome će ovo biti poslednji put da tumači ulogu britanskog tajnog agenta, jedna od glavnih zvezda filma će biti i novi Defender. Fotografija nam otkriva da novi model izgleda drastično drugačije od Defendera kog svi znamo i volimo. Naime, dizajn nove generacije je nekako više u skladu sa ternutnim Range Rover modelima.

Na prednjem delu nove generacije modela Defender ističu se „pod uglom“ postavljeni četvrtasti farovi. Između njih se nalazi maska (gril) sa nekoliko horizontalnih usisnika za vazduh. Iako je teško oceniti dizajn ovog modela na osnovu samo jedne fotografije, moramo priznati da prednji deo novog modela izgleda znatno „uže“ od prethodnih generacija, mada, moguće je i da se naše oči varaju. A moguće je i da tako izgleda zbog kompozicije fotografije.

Idući dalje ka zadnjem delu novog Defender-a, vidimo male bočne retrovizore i „četvrtastu“ liniju krova. To zaista podseća na stare modele. Takođe, tu su i naglašeni lukovi iznad točkova i kako nam se čini, impresivni klirens.

Land Rover je do sada objavio brojne fotografije koje su nastale prilikom testiranja ovog modela širom sveta. Zvanična premijera je najavljena za Sajam automobila u Frankfurtu, koji počinje sledeće meseca.

Pored fotografija, na internetu su procurele i informacije o novoj generaciji modela Defender. Naime, navodi se da će se on prodavati u tri konfiguracije, a to su: 90, 110 i 130. Defender srednjih dimenzija (110) će biti prva varijanta koja će se pojaviti na tržištu. Od agregata će biti dostupan sa benzinskim i dizel motorima, ali i sa plug-in hibridnim pogonskim sklopom.

Naime, od dizelaša se izdvajaju četvorocilindarski agregat zapremine dva litara sa 197 KS, zatim dvolitarski četvorocilindraš sa 237 KS i trolitarski šestocilindraš sa 296 KS. Od benzinaca se izdvajaju dvolitarski koji razvija 296 KS i trolitarski šestocilindraš sa 395 KS. Navodi se da će ovaj model biti dostupan i sa plug-in hibridnim pogonom koji će razvijati 398 KS.

Kako vam izgleda novi Defender? Da li će moći da nastavi stopama svog legendarnog prethodnika? Pišite nam svoja mišljenja u komentarima…

View this post on Instagram

I’m not going to get in trouble for this — because it’s all over #facebook at the moment! Here is what looks like the first uncovered #defender2020 — straight (apparently) from the film set of the new #bond movie! Makes sense! A few things come to mind. Firstly, the winch is excellent. Secondly, the alpine windows are still there! Thirdly, the rear passenger door looks massive — you’ll never open that in a Tesco car park! Fourthly, there seems to be quite a bit of wheel clearance (though it’s unknown if this is standard height, off road height, or on coils!). Fifthly, checker on the bonnet (yes, the bonnet is a funny shape and there is no real wing to speak of). Sixthly, I’m not sure about the mirrors at all. Seventhly…. well, this could clearly go on a bit! #landroverdefender #allnewdefender #landroverdefender #landrover #thebest4x4xfar #landrovertheworldover #landroverworld #bignews #didntmakefrankfurt #someonesheadwillrollforthis #spyshot #spyfilm #jamesbondfilmset #allnewdefender2020 #newdefender #newdefendernews #newlandroverdefender #defender #landroverdefender #landroverdefender110 #defender110

A post shared by Steven Firth (@shedlocktwothousand) on

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery