Vesti

Land Rover objavio novi tizer za novi Defender!

Zvanična premijera u Frankfurtu!

Land Rover Defender
1.46KPregleda

Land Rover je danas objavio prvu zvaničnu tizer fotografiju za novu generaciju modela Defender. Naime, ovaj model će premijerno biti predstavljen na Sajmu automobila u Frankfurtu, 10. septembra!

Land Rover Defender

Decenijama je Defender bio jedan od najpouzdanijih i najsposobnijih terenskih vozila na svetu. Upravo zbog toga je i javnost toliko zavolela ovu ikonu britanske autoindustrije. Naravno, Land Rover želi da i novi Defender nastavi stopama svojih prethodnika.

S tim na umu, novi Defender je testiran po izuzetno teškim uslovima na nepristupačnim predelima širom sveta. Testiranja su vršena na temperaturama od -40 do +50 stepeni celzijusa.  Sve to je dovelo do premijere na Sajmu automobila u Frankfurtu.  

Tizer fotografija nam otkriva prednji deo nove generacije modela Defender. Na njoj vidimo tanku prednju masku (gril) i izraženu Defender značku. Naravno, automobil je potpuno prekriven blatom.

Na žalost britanskog proizvođača, novi Land Rover Defender je već uslikan bez kamuflaže. Ta fotografija je nastala na setu snimanja novog filma o Džejmsu Bondu, a više o tome možete pronaći ovde. Naravno, novi Defender izgleda modernije i “mekše” od svojih prethodnika, i priznajemo, malo podseća na Discovery.

Podsećamo, Land Rover će novi Defender prodavati u tri različite konfiguracije. On će biti dostupan sa različitim dizel i benzinskim agregatima, ali i sa plug-in hibridnim sklopom.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery