AktuelnoVesti

Nova Škoda Kamiq Scoutline

Mini film o modelu

4.98KPregleda

Video: Škoda Kamiq – prvi SUV model brenda u Scoutline verziji

 

Škoda je predstavila novu liniju opreme svog gradskog SUV modela sa avanturističkim off-road izgledom. U video materijalu prezentovani su najvažniji detalji za model Škoda Kamiq Scoutline

 

 

Premijera ove verzije modela Kamiq bila je zakazana za sajam u Ženevi, ali je zbog poznatih razloga odložena. U odsustvu live promocija novih modela i prateće opreme, češki proizvođač automobila „izbacio“ je dva videa sa Scoutline varijantom svog poslednjeg kompaktnog gradskog SUV modela Kamiq. Nova Škoda Kamiq Scoutline sadrži, između ostalog, matirane crne obloge točkova, upečatljive srebrne detalje na karoseriji, velike aluminijumske felne od 17“ ili 18“, kao i full-LED zadnja svetla.

 

 

Dolazak modela Škoda Kamiq Scoutline na prva tržišta  očekuje se u julu 2020. godine.

 

 

Kamiq je prvi model u Škoda SUV porodici (gde su još Kodiaq i Karoq) koji će imati scoutline liniju koja se bazira na Ambition paketu opreme i može imati bilo koji od pogonskih agregata koji su inače u ponudi za ovaj model. Podsećanja radi, ponuda se sastoji se od tri benzinske verzije, jednog dizel i jednog G-TEC agregata koji pokreće prirodni gas (CNG). Motori isporučuju snagu između 90 i 150 kS.

 

Škoda Kamiq

 

Pored toga, Škoda u ponudi za model Kamiq Scoutline ima dvanaest različitih boja, od čega je devet metalik. Model poseduje prednji spojler koji može imati opciono zaštitnu podlogu i zadnji difuzor. Ove zaštite dolaze u srebrnoj boji, kao i bočni pragovi, spoljašnji retrovizori i krovna šina. Scoutline oznake na prednjim bočnim stranama i full LED zadnja svetla kao standard pružaju poseban utisak kada je spoljašnjost modela u pitanju.

 

 

Enterijer se može pohvaliti ThermoFlux sedištima i posebnim dekorativnim elementima. U svoj unutrašnjosti, Kamiq Scoutline nudi dosta prostora i posebne dekorativne elemente kao opciju. Otvori za vazduh i ukrasi na instrument tabli imaju hromiranu završnu obradu, a obloge nožnih komandi su aluminijumske. Prednja sedišta su podesiva po visini i imaju posebne Scoutline presvlake izrađene od prozračne ThermoFlux tkanine i Suedia mikrofibera. Osim toga,  volan, ručna kočnica i ručica menjača su presvučeni kožom.

 

 

LED ambijentalno osvetljenje osvetljava instrument tablu u beloj ili bakarnoj boji, dok su centralna konzola, pregrade za odlaganje na vratima, ručke za otvaranje vrata i prostor za noge osvetljeni belom bojom. Pored toga, Kamiq Scoutline ima LED svetla za čitanje i opcionu crnu oblogu za unutrašnju stranu krova.

 

 

 

Izvor: PR saopštenje Škoda Srbija

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery