Vesti

Škoda Kamiq Scoutline – na tržištu već od leta!

Javna premijera na Sajmu automobila u Ženevi

Škoda Kamiq Scoutline
636Pregleda

Kamiq je postao prvi krosover kompanije Škoda koji će dobiti Scoutline varijantu. Ona će se pridružiti Monte Carlo varijantama koje su predstavljene u junu prošle godine.

Škoda Kamiq Scoutline

Naime, Kamiq Scoutline će biti dostupan u nekoliko različitih boja karoserije. Od standardnih Kamiq modela će se razlikovati po mat crnim proširenjima na lukovima iznad točkova, srebrnim elementima karoserije, prednjem spojleru, zaštiti podvozja i zadnjem difuzoru.

U ovaj paket spadaju i zatamnjeni bočni prozori, hromirane lajsne oko njih, LED zadnje svetlosne grupe, posebne oznake i Braga alu-felne veličine 17 cola. Kao opcija će biti dostupne i Crater felne od 18 cola.

Fotografije i detalji o enterijeru tek treba da budu objavljeni. Međutim, predstavnici češkog proizvođača navode da će se u kabini isticati ekskluzivni dekorativni elementi, kao što su detalji u boji drveta. Očekuju se i otvori za vazduh od hroma, aluminijumske papučice, prednja sedišta podesvia po visini i slično. Pretpostavlja se da će Kamiq Scoutline imati i kožom presvučen volan, ručicu ručne kočnice i ručicu menjača. Tu je i LED ambijentalno osvetljenje i slično.

Kamiq Scoutline će biti dostupan sa svim agregatima koji se trenutno nude za model Kamiq. Tu spadaju tri benzinca, jedan dizelaš i jedan CNG agregat. Njihova izlazna snaga varira od 89 KS (66 kW) do 148 KS (110 kW).

Ovaj model će svoju javnu premijeru imati na Sajmu automobila u Ženevi u martu.

Škoda Kamiq Scoutline

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery