Vesti

Škoda Kamiq Scoutline – na tržištu već od leta!

Javna premijera na Sajmu automobila u Ženevi

Škoda Kamiq Scoutline
2.13KPregleda

Kamiq je postao prvi krosover kompanije Škoda koji će dobiti Scoutline varijantu. Ona će se pridružiti Monte Carlo varijantama koje su predstavljene u junu prošle godine.

Škoda Kamiq Scoutline

Naime, Kamiq Scoutline će biti dostupan u nekoliko različitih boja karoserije. Od standardnih Kamiq modela će se razlikovati po mat crnim proširenjima na lukovima iznad točkova, srebrnim elementima karoserije, prednjem spojleru, zaštiti podvozja i zadnjem difuzoru.

U ovaj paket spadaju i zatamnjeni bočni prozori, hromirane lajsne oko njih, LED zadnje svetlosne grupe, posebne oznake i Braga alu-felne veličine 17 cola. Kao opcija će biti dostupne i Crater felne od 18 cola.

Fotografije i detalji o enterijeru tek treba da budu objavljeni. Međutim, predstavnici češkog proizvođača navode da će se u kabini isticati ekskluzivni dekorativni elementi, kao što su detalji u boji drveta. Očekuju se i otvori za vazduh od hroma, aluminijumske papučice, prednja sedišta podesvia po visini i slično. Pretpostavlja se da će Kamiq Scoutline imati i kožom presvučen volan, ručicu ručne kočnice i ručicu menjača. Tu je i LED ambijentalno osvetljenje i slično.

Kamiq Scoutline će biti dostupan sa svim agregatima koji se trenutno nude za model Kamiq. Tu spadaju tri benzinca, jedan dizelaš i jedan CNG agregat. Njihova izlazna snaga varira od 89 KS (66 kW) do 148 KS (110 kW).

Ovaj model će svoju javnu premijeru imati na Sajmu automobila u Ženevi u martu.

Škoda Kamiq Scoutline

1 Komentar

  1. […] Premijera ove verzije modela Kamiq bila je zakazana za sajam u Ženevi, ali je zbog poznatih razloga odložena. U odsustvu live promocija novih modela i prateće opreme, češki proizvođač automobila „izbacio“ je dva videa sa Scoutline varijantom svog poslednjeg kompaktnog gradskog SUV modela Kamiq. Nova Škoda Kamiq Scoutline sadrži, između ostalog, matirane crne obloge točkova, upečatljive srebrne detalje na karoseriji, velike aluminijumske felne od 17“ ili 18“, kao i full-LED zadnja svetla. […]

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery