AktuelnoEmisijaVesti

Nova epizoda emisije Vrele Gume, nedelja u 12:05 na Nova S!

Vrele Gume
1.93KPregleda

Plameni motivi u 1055. emisiji Vrele Gume, nedelja 8. novembar

 

U nedelju, na „Mitrov danak – hajdučki rastanak“, sastajemo se sa vama po 1055. put! Pet minuta nakon što časovnik otkuca podne, budite uz Nova S TV i vaše omiljene Vrele Gume. Nakon prošlonedeljne ultra zanimljive epizode, i ovog vikenda nastavljamo u istom ritmu.

 

Vrele Gume nedelja

 

Test koji vam donosimo je restilizovani Suzuki Ignis. Ignis na latinskom znači vatra, oganj, i upravo je takav ovaj osveženi, okretni, mali gradski Suzuki. Još lepše je izgledao u predivnom ambijentu Vile Majur na Kelebiji. Neponovljivi Miodrag Piroški objašnjava zašto mu je od svih automobila baš Ignis prirastao za srce.

 

 

Tu je i neizostavni nautički prilog, Preko sedam mora na talasima nam stiže istraživačka jahta San Lorenzo 460 exp. Za istraživače, avanturiste i naravno bogataše.

 

 

Posebnu pažnju skrećemo vam na jedinstvenu autorsku test avanturu. U čuvenom balonu iznad Kapadohije, Lidija i Pira vam prenose svoje utiske sa ove nestvarne destinacije. Pre gledalaca Planetarijuma imate prilike da pogledate ekskluzivne snimke jedne od najvećih svetskih turističkih atrakcija.

 

Vrele Gume nedelja

 

Otkrićemo vam i jednu malu tajnu. Miroslav Šosberger sprema specijalni oldtajmerski BMW specijal! Za početak, tu je prelepi BMW 1802 iz 1974. godine.

 

Vrele Gume nedelja

 

Vrele Gume, nedelja 12:05 na Novoj S

 

Test: Suzuki Ignis

Nautika: San Lorenzo 460 exp

Avantura: Let balonom Kapadokija

Oldtajmer: BMW 1802

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery