AktuelnoEmisijaVesti

Emisija Vrele Gume, nova epizoda u znaku slova E

Emisija Vrele Gume
2.21KPregleda

Prvi dan novembra u 12:05, samo na Nova S TV

 

Crkvama je trebalo 1054 godine da podele hrišćanstvo, ali emisija Vrele Gume nakon 1054 epizode i dalje je jedinstvena, traje i ima sve više „sledbenika“!

 

Emisija Vrele Gume, nedelja na TV Nova S u 12:05, vam donosi: 

 

Test osvežene E Klase u epizodi „Kako se postaje Gordana Čomić“. Iz ugla legendarnog Miodraga Piroškog videćete šta nam donosi restilizacija najprodavanijeg i najpopularnijeg modela u istoriji Mercedes-Benz brenda, i zašto nas E klasa podseća da je „Mečka“ ipak „Mečka“!

 

 

Nastavljamo u znaku slova E i promovišemo nove adute kompanije E-Prime iz Beograda. Električni bicikli  EVO-R donose novitete na polju urbane mobilnosti. Za vas u gradskim i „park“ uslovima, nove e-Prime modele voze Lara i Stefan.

 

 

Za ljubitelje otkrivanja novih nautičkih atrakcija predstavljamo model Discovery 48. Slika, odnosno fotografija, govori više od hiljadu reči…

 

Discovery 48

 

A kada je reč o novostima iz auto-industrije, izdvajamo model kojeg nema u Evropi. Japanci i Amerikanci nam prave zazubice sa minivenom Toyota Sienna za 2021. godinu. 

 

 

I za kraj nešto posebno. Za malu i veliku decu, uporedni test Moskviča. Na pedale i na SUS motor. Miroslav Šosberger i superiorni test vozač na fotografiji porede veliku i malu oldajtmer igračku.

 

Emisija Vrele Gume

 

Pa ko brže do fotelje i daljinskog…

 

Nedelja 01. novembar 2020. godine, emisija Vrele Gume samo na televiziji Nova S!  

 

Sadržaj:

Test: Mercedes E Class;

Nautika: Discovery 48;

Elektrifikacija: e-Prime EVO R;

Aktueno: Toyota Sienna;

Oldtajmer: Moskvič na pedale. 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery