AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Nedelja u 11:30, ne propustite!

Dacia Sandero
3.12KPregleda

Evropski bestseler i „frankfurtski“ sajam u Minhenu u još jednoj nezaboravnoj epizodi  

 

U novoj jesenjoj šemi televizije Nova S, emisija Vrele Gume ići će u terminu od 11:30, dakle pola sata ranije nego inače!

 

A u ovoj epizodi test najprodavanijeg evropskog automobila, razglednica sa najvećeg sajma automobila ove godine i još po nešto. Nedelja 12. septembar u pola 12, samo na Nova S TV. Vrele Gume po 1098. put! 

 

Test:  Dacia Sandero Stepway

U nedelji kada je Dacia Sandero zvanično postao najprodavaniji model automobila u Evropi, testirali smo njegovu drugu verziju za naše tržište. Nakon spektakularnog testa modela Stepway ECO G100 („na gas„), sada smo secirali baznu 1.0 TCe 90 verziju.

Zašto je jednostavno uvek i najbolje i kakav je zapravo ovaj najjeftiniji i uskoro najprodavaniji model na našem tržištu, čućete naravno od kontraverznog Miodraga Piroškog – Pire. 

 

Dacia Sandero

 

Aktuelnosti i vesti: IAA Minhen 2021

A redakcija Vrele Gume u sastavu Miroslav Šosberger Šos stigla je i do Minhena na „frankfurtski“ Sajam automobila IAA 2021. Naime, od ove godine Minhen je poprište najvećeg evropskog automobilskog skupa, kao što je to nekada bio ukinuti Frankfurt.

Šta je sve novo i pre svega šta nam donosi budućnost, i zašto je predvodi naravno Mercedes-Benz, gledaćete u prilog razglednicama u narednih nekoliko epizoda.

 

Nautika  Linssen Grand Sturdy

Za nautičare starog kova predstavljamo LinssenGrand Sturdy. Šta u nautičkom svetu od modernog moramo prihvatiti, a šta je ostalo „za vjek i vjekova“.

 

Dacia Sandero

 

Oldtajmer: Volga

U već legendarnoj rubrici posvećenoj oldtajmerima, vozimo gotovo zaboravljenu klasičnu Volgu, i to karavan. Kakvu priču krije ovaj model iz 1978. godine, čućeet naravno od oldtajmerskog „one man show“, Miroslava Šosbergera i njegovog zanimljivog sagovornika.

 

Dacia Sandero

 

Četiri vrlo dobra, odlična, razloga da nedelju pre podne provedete uz Nova S TV.  Nedelja 12. septembar u 11:30, samo na Nova S TV. Vrele Gume po 1098. put! 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery