970_250_eko
Sajam automobila i motocikala u Beogradu

Mercedes-AMG A35 stigao u Beograd!

Pogon na svim točkovima i 301 KS

Mercedes-AMG A35
1.05KPregleda

Mercedes-AMG je danas u Beogradu predstavio i svoj novi „hot heč“ model, A35. Reč je o automobilu koji ima pogon na svim točkovima i koji razvija 301 kosnjku snagu! Takođe, reč je o najsnažnijem modelu nove A-Klase… bar dok ne bude predstavljen model A45.

Mercedes-AMG A35

Njegovo srce je četvorocilindarski agregat radne zapremine dva litara sa turbo punjačem koji razvija 301 konjsku snagu (225 kW) i 400 Nm obrtnog momenta.

Agregat je povezan sa sedmostepenim automatskim menjačem preko koga se snaga šalje svim točkovima. Zahvaljujući tome, model A35 od 0 do 100 km/h ubrzava za 4,7 sekudni i postiže maksimalnu brzinu od 250 km/h.

Inženjeri su instalirali i AMG Ride Control vešanje koje se astoji od lakih aluminijumskih komponenti, specifično sportsko upravljanje i još mnogo toga što će se naći i na modelu A45.

Ovaj novi model ima jedinstvenu masku (rešetku) hladnjaka i novi prednji spliter. Tu su i sportski zadnji branik i veliki spojler, ali i novi difuzor i aluminijumske felne veličine 18 inča.

Više detalja o ovom modelu možete pronaći ovde. Sa modelom Mercedes-AMG A35 smo imali prilike da se družimo, a kako je to izgledalo pogledajte u video snimku ispod teksta.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery