Vesti

Mercedes 230 SL Pagoda sa enterijerom kompanije Carlex Design

Koža na sve strane

1.27KPregleda

Bezvremenski dizajn modela Mercedes 230 SL, učinio ga je jednim od omiljenih među kolekcionarima klasičnih automobila, koji se često i ne zaustavljaju samo na održavanju i restauraciji svojih ljubimaca na četiri točka.

Uzmimo na primer model sa fotografija iznad teksta. Naime, on nije dobio elektromotor ili neki hibridni pogonski sklop, a ipak je bio u poseti jedne svetski poznate tjuning kompanije.

Naime, za ovaj projekat je bila zadužena kompanija Carlex Design, koja je ispunila zahtev vlasnika i kreirala je potpuno specijalan enterijer za ovaj klasični Mercedes. Naime, oni su praktično izbacili sve staro iz kabine i dodali su nove stvari presvučene uglavnom kožom.

Naime, koža u dve boje se nalazi svuda, od kokpita, centralne konzole i naslona za ruke, preko panela vrata, pa sve do predela iza zadnjeh sedišta i prtljažnika.

Tu je naravno i kožom presvučen volan, a ostali detalji od metala su dobili novi sjaj koji naglašava klasični karakter automobila. U prtljažniku je smeštena čak i „piknik korpa“, odnono neka vrsta sanduka koja je takođe presvučena kožom.

Da li vam se dopada enterijer ovog modela?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery