AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Letnje vreline pregazite Vrelim Gumama

1.21KPregleda

Pakleni vikend provedite u klimatizovanim prostorijama uz vašu omiljenu TV emisiju

 

Klin se klinom izbija, pa se i nesnosne letnje vreline najbolje leče uz Vrele Gume i Paklene ulice! Za ovaj vikend preporučujemo hladne napitke, klimatizovane prostorije i emisiju Vrele Gume. A u međuvrmenu i udobnu rashlađenu bioskopsku salu i automobilsko-filmski spektakl, Paklene ulice 9. Nedelja 27. jun u 12:05, samo na televiziji Nova S. 

 

Test:  Toyota Corolla

Peta nova Toyota ove godine kod nas na testu! Nakon dva Yarisa, Hiluxa i Highlandera, stigla nam je i osvežena Toyota Corolla sa novim benzinskim agregatom od 125 KS i vrlo pristupačnom cenom.

Napokon jedan „čist“ benzinac i klasični menjač, a šta još ima, šta joj fali i gde je u odnosu na konkurenciju, čućete naravno od našeg i vašeg Miodraga Piroškog. Dok još nije skroz prešao na prodaju lubenica i ugradnju parketa!

 

 

Nautika: Ferretti 1000

Donosimo vam i priču o još jednom novom imenu za nautički luksuz. Ko ne zna šta će sa parama – neka ih da nama, a mi ćemo se bez razmišljanja snaći sa neverovatnim Ferretijem 1000. P.S. Devojke ne idu uz jahtu, ne budite bahati.

 

 

Elektrifikacija:  Audi A6 e-tron

Vraćamo se ozbiljnim temama i predstavljamo vam još jedan koncept budućnosti. Ako ne znate kako će automobili izgledati i „raditi“ za samo nekoliko godina, pogledajte priču o Audi A6 e-tronu, u našoj redovnoj rubrici posvećenoj elektrifikaciji.

 

 

Vesti: EKO Racing 100

Od domaćih vesti izdvajamo promociju novog premijum goriva – EKO Racing 100 RON. Kompanija EKO Srbija predstavila je svoje najjače gorivo do sada i najavila početak velike nagradne igre, a naše ekipa uzela je i ekskluzivnu izjavu od generalnog direktora Loukasa Panagiotisa. 

 

Aktuelno: Honda Clarity

Rubriku aktuelnosti posvećujemo kraju proizvodnje prvog model na vodonične gorivne ćelije koji je lansiran pre šest godina. Čime će Honda zameniti Clarity pogledajte u prilogu kojim se oproštamo od ovog revolucionarnog modela.

 

 

Oldtajmer: Mercedes 170V

Sve češće na našim YouTube i Instagram profilima možemo pročitati komentare tipa „jedan je Miroslav Šosberger„. Već legendarni voditelj u oldtajmerskim krugovima širom naše zemlje ovoga puta je za vas snimio jedan pravi oldtajmer klasik koji kao da upravo stigao iz Krigerove garaže. Mercedes 170V!

 

 

Vreli dani – Vrele Gume. Samo na SBB i EON kablovskoj televiziji Nova S možete gledati premijeru emisije Vrele Gume, kao i Evropsko prvenstvo u fudbalu koje ulazi u samu završnicu. Nedelja 27. jun u 12:05 na Nova S TV. Vrele Gume po 1087. put! 

 

Sadržaj: 

Test:  Toyota Corolla;

Nautika: Ferretti 1000;

Elektrifikacija:  Audi A6 e-tron;

Vesti: Eko Racing 100;

Aktuelnosti: Honda Clarity;

Oldtajmer: Mercedes 170V

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery