Vesti

Hyundai uvećao profit zahvaljujući novim SUV modelima!

U planu su i novi SUV modeli!

Hyundai Venue
2.85KPregleda

Predstavnici kompanije Hyundai juče su saopštili da je ta kompanija ostvarila porast profita za čak 26% tokom prve polovine ove godine. Razlozi za to su uglavnom novi SUV modeli kao što su Kona i Palisade. 

Hyundai EV

Naravno, korejski proizvođač automobila želi da se taj trend porasta profta nastavi, posebno na tržištu SAD-a. Iz tog razloga, ova kompanija planira da proširi svoju ponudu kako bi odgovorio na potražnje tržišta.  Takođe, u planu su i neki novi SUV modeli.

Tako je brend Genesis potvrdio da će pre kraja ove godine na tržište plasirati svoj prvi SUV model. Sa druge strane, Hyundai će na američko tržište lanisrati model po imenu Venue. Početna cena tog modela biće oko 20.000 dolara, a više o njemu možete pronaći ovde.

Novi Hyundai Venue će u gami kompanije biti pozicioniran ispod modela Kona. On će se prodavati sa atmosferskim četvorocilindarskim agregatom zapremine 1.6 litara koji je povezan sa šestostepenim manuelnim ili CVT menjačem. Sve verzije će imati pogon samo na prednje točkove.

U svakom slučaju, Hyundai na domaćem tržištu, ali i tržištu SAD posluje bolje nego ikad. Potpredsednik i budui predsednik kompanije, Euisun Čung se smatra odgovornim za napredak kompanije.

Hyundai Kona Hybrid

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery