970_250_eko
Vesti

Ford preskače sledeći Sajam automobila u Ženevi!?

Ne islpati se

263Pregleda

U poslednje vreme su sve češće izjave velikih proizvođača automobila u kojima se navodi da preskaču neke od najvažnijih međunarodnih sajmova automobila. Jedan od tih proizvođača je i Ford.

Naime, američki proizvođač automobila je odlučio da se ne pojavi na ovogodišnjem Sajmu automobila u Parizu koji se održavao tokom ovog meseca, a sada će, kako se navodi u najnovijim izveštajima, preskočiti i Sajam automobila u Ženevi u martu sledeće godine.

Naime, predstavnici kompanije Ford su naveli da ne vide razlog za putovanje do Švajcarske za šta bi potrošili nekoli miliona dolara, a da pritom nemaju u planu neke velike premijere. To su svakako loše vesti, ali na sreću, to neće postati praksa kompanije Ford. Naime, predstavnik te kompanije je naveo da će Sajam u Ženevi biti preskočen samo naredne godine, jer se ne uklapa u planove kompanije.

“Seli smo i razmislili o tome šta nas sve čeka naredne godine, i shvatili smo da bi putovanje u Švajcarsku na ženevski sajam bilo previše naporno i finansijski neisplativo. Međutim, ženevski sajam automobila će i dalje biti jedan od najviših prioriteta Forda, samo ne ove godine“, naveo je jedan od predstavnika kompanije.

On je naveo i da će nekolio novih modela biti predstavljeno na Sajmu automobila u Detroitu u januaru, koji će se od 2020. godine održavati tokom juna.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery