Vesti

Dejvid Bekam i VinFast predstavili dva prva modela vijetnamskog brenda!

Pariz 2018

848Pregleda

Legendardni fudbaler „Gordog Albiona“, Mančaaster Junajteda i Real Madrida, Dejvid Bekam, se na ovogodošnjem Sajmu automobila u Parizu pojavio na štandu prvog proizvođača automobila iz Vijetnama, kompanije VinFast.

Naime, vijetnamska kompanija je na ovom sajmu predstavila svoja dva prva modela koji nose nazive VinFast A2.0 i SA2.0, a u njihovoj prezentaciji je učestvovao i Bekam. Ova dva luksuzna modela će se proizvoditi u novoj, samo za to napravljenoj fabrici u Vijetnamu, od septembra naredne godine.

Prezentaciji su pristustvovali brojni predstavncii međunarodnih medijskih kuća, ali i ljudi koji su želeli da prisustvuju globalnoj premijeri automobila novog brenda.

„Vijetnam je prelepa zemlja, a sada imam priliku da to vidim i na ovim neverovatnim automobilima na koje su dizajneri preneli neštoi od te lepote“, naveo je Bekam. On je dodao da je oduvek voleo automobile, te da je uzbuđen što se našao u Parizu kako bi obeležio lansiranje novog brenda.

Naime, kompanija VinFast je u vlasništvu Vingroup kompanije, najvećoj privatnoj kompaniji u Vijetnamu koja se bavi različitim granama privrede. VinFast sarađuje sa evropskim dizajnerskim kompanijama, jer želi da njihovi automobili ispunjavaju međunarodne standarde po pitanju dizajna, dinamike i iskustva.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery