Vesti

Cupra Ateca Limited Edition – novo specijalno izdanje!

Detalji od ugljenikovih vlakana, nove felne i drugo…

Cupra Ateca Limited Edition
1.04KPregleda

Cupra, podbrend kompanije Seat koji se bavi proizvodnjom perfomantnih modela, predstavio je novo, ograničeno izdanje modela Ateca.

Cupra Ateca Limited Edition

Proizvodnja novog, specijalnog izdanja biće ograničena na 1.999 primeraka. Nova Cupra Ateca Special Edition dobila je alu-felne od 20 cola ofarbane u bakarnu boju, ali i druge jedinstvene detalje. Tu spadaju spojler i kućišta bočnih retrovizora od ugljenikovih vlakana. Tu su i novi detalji na komandnoj tabli i kontrole klimatizacije. Čak je i kućište ključa izrađeno od ugljenikovih vlakana.

Ovaj model je dostupan u ekskluzivnim “Graphene Grey”, “Enregy Blue” i “Rodium Grey” bojama. U enterijeru se ističe plava alkantara, na sedištima i panelima vrata. Zahvaljujući svemu ovome, Cupra Ateca Limited Edition se zaista izdvaja od standardnih verzija.

Promene ispod haube su minimalne. Tu je i dalje četovorocilindarski agregat zapremine dva litara sa turbo punjačem. On razvija 296 KS i 400 Nm obrtnog moenta. Jedina transmisija u ponudi je sedmostepeni DCT menjač preko kog se snaga šalje svim točkovima. Zahvaljujući ovom pogonskom sklopu, Cupra Ateca iz mesta do 100 km/h ubrzava za 4,9 sekundi. Takođe, ona postiže maksimalnu brzinu od 247 km/h.

Šta vi mislite o ovom modelu? Pišite nam u komentarima…

Cupra Ateca Limited Edition

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery