AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Bogat sadržaj nove epizode

1.85KPregleda

Automobilska industrija uzvraća udarac

 

U novoj epizodi vaše omiljene TV emisije Vrele Gume videćete čak 7 priloga o novostima iz sveta u pokretu. Za razliku od nekih prethodnih emisija, u ovoj će domirati vesti iz automobilske industrije, ali nećemo izneveriti ni ljubitelje nautike i biciklizma. Nedelja 8. avgust u 12:05, samo na Nova S TV. Vrele Gume po 1093. put!

 

Krenimo redom.

 

Test:  Renault Megane Grandcoupe

Restilizacija 4. generacije najzastupljenijeg Renault modela Megane ušla je u završnu fazu. Na red je došla limuzinska odnosno Grandcoupe verzija.  Šta je novo doneo ovaj facelift i može li jedna ozbiljna limuzina da „ide“ sa svega 999 kubika čućete od našeg i vašeg Miodraga Piroškog.

Vesti: Passat odlazi iz SAD

Poseban prilog posvetili smo činjenici da se jedan od najlegendarnijih modela automobila povlači sa američkog tržišta usled ogromnog pada potražnje i prodaje.

 

 

Nautika: Boston Whaler Dauntless

Posle nekoliko autorskih nautičkih priloga, ponovo vas vodimo u (belo)svetske vode. Ali ne zadugo, već od sledeće emisije čekaju vas fanstastični domaći nautički noviteti, sve do kraja leta!

 

 

Elektrifikacija: Lucid Air

U redovnoj i pre svega neophodnoj rubrici posvećenoj električnim vozilima, predstavljamo vam Lucid Air, automobil zbog kojeg Ilon Mask i Mate Rimac ne spavaju mirno.

 

 

Domaće aktuelnosti: EP u planinskom biciklizmu

Još jedanput ćemo najaviti događaj koji ne smete da propustite. Evropsko prvenstvo u planinskom biciklizmu održava se od 12. do 15. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi. Preko 500 takmičara iz celog sveta, olimpijci, ali i besplatan ulaz!

 

 

Aktuelnosti: Hyundai Santa Fe XTR

Još jedna novost koju smo izdvojili jeste „adaptacija“ takođe legendarnog modela Hyundai Santa Fe američkom tržištu. „Nabudženi“ Santa Fe XTR sada deluje kao da bi se bez problema mogao voziti kroz stenje kanjona Kolorado.

 

 

Oldtajmer: Cadillac Eldorado kabriolet

I u rubrici oldtajmer naginjemo Americi. Neponovljivi Miroslav Šosberger donosi vam fanstastičnu priču o jednom starom dobrom Kadilaku Eldorado u kabriolet verziji. Najveći i najsnažniji ikada. Ovaj prilog, kao i čitava emisija, nikako se ne sme propustiti.

 

 

Nedelja, pet minuta posle podne, samo na televiziji Nova S. Vrele Gume! 

 

Sadržaj:

Test:  Renault Megane Grandcoupe;

Vesti: Passat odlazi iz USA;

Nautika: Boston Whaler Dauntless;

Elektrifikacija: Lucid Air;

Domaće aktuelnosti : EP u planinskom biciklizmu u Novom Sadu;

Aktuelnosti: Hyundai Santa Fe XTR;

Oldtajmer: Cadillac Eldorado kabriolet. 

1 Komentar

  1. Meni ovaj Lucid Air odlicno izgleda. Mada…i njemu za vrat duva Xpeng, modelima P7 i P5, po bagatelnoj ceni. Jos kad stigne „full“ Xiaomi i zaspe Evropu svojim modelima…koja ce to borba da bude!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery