Vesti

BMW M5 u “Urban Green” zelenoj boji, da ili ne?

Sve mu boje lepo stoje, ili ipak ne?

BMW M5
3.23KPregleda

Za sve one koji su u potrazi sa vozilom koje pruža izuzetnu udobnost i performanse super automobila, a da pritom imaju dovoljno “dubok džep” BMW M5 je na vrhu liste.

BMW M5

Trenutno u svojoj šestoj generaciji, BMW M5 je jedan od najboljih super sedan modela na tržištu. Tako je bilo i ranijih godina, tako je i sada. Razlika je u tome što je trenutni model brži, udobniji i bolji nego ikad pre. Još jedna osobina koja mu svakako ide u korist jeste njegov dizajn.

Zahvaljujući agresivno dizajniranim elementima karoserije, on se zaista ističe. Naravno, kao i kod svakog automobila, postoje boje spoljašnjosti koje dodatno doprinose njegovoj pojavi. Ili potpuno narušavaju dizajn tog automobila. Jedan od takvih modela je i nedavno proizvedeni BMW M5 ofarban u “Urban Green” zelenu boju.

Naime, ova boja je deo specijalne ponude bavarskog proizvođača, a zapravo je reč o maslinasto zelenoj boji, koja i nije baš tipična za urbane sredine. Kao što već svi znamo, o ukusima se ne raspravlja, te ćemo ostaviti na vama da odlučite da li vam se ova boja dopada ili ne.

Boju na stranu, tu sun eke komponente koje izgledaju fantastično. Tu su detalji izrađeni od ugljenikovih vlakana oko usisnika za vazduh i oko maske (rešetke) hladnjaka. Ističu se i crno-sive felne, kao i spojler i difuzor izrađeni od ugljenikovih vlakana.

Bez obzira na boju u koju je ofarban, BMW M5 je izvanredno mehaničko čudo. Naime, ispod njegove haube se krije twin-turbo V8 agregat radne zapremine 4,4 litara. On razvija 591 konjsku snagu i 750 Nm obrtnog momenta koji se preko osmostepenog menjača šalju svim točkovima.

Više detalja o ovom modelu, i istoriji modela BMW M5 možete pročitati ovde.

Da li vam se dopada ova boja na modelu BMW M5?

2 Komentara

  1. Зелена боја није примерена путничком аутомобилу марке BMW (а ни другима). Та боја одговара у некој џамахирији.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery