Vesti

Mitsubishi najavio Engelberg Tourer – tizer fotografija

Koncept SUV modela koji će biti predstavljen na ženevskom sajmu automobila

Mitsubishi Engelberg Tourer
1.43KPregleda

Mitsubishi je danas i zvanično pokrenu promotivnu kampanju za Engelberg Tourer, koncept SUV modela koji će zvanično biti predstavljen 5. marta na Sajmu automobila u Ženevi. Objavljena je prva tizer fotografija za ovaj model na kojoj se vidi njegov prednji deo.

Koncept Engelberg Tourer je dobio ime po švajcarskom zimskom odmaralištu. Predstavnici kompanije navode da će on doneti “dalji razvoj u dizajnu i praktičnosti SUV modela, uz focus na tehnologiju nove generacije i napredne performanse električnih vozila”.

S obzirom da je ovaj model u jednoj rečenici povezan sa modelom Outlander PHEV, koji i dan danas beleži veliki uspeh na tržištima kao što je Velika Britanija gde se prodaje od 2014. godine, ovaj koncept bi mogao biti uvod u sledeću generaciju tog modela.

Voleli ih ili ne, masivne maske (rešetke) hladnjaka su, čini se, postale trend u automobilskoj industriji. Ovo pominjemo zbog činjenice da će i Engelberg Tourer imati jednu takvu masku. Na tizer fotografiji vidimo i haubu i kamere na mestu gde treba da stoje tradicionalni bočni retrovizori. Ističu se i LED svetla sa leve i desne strane maske i LED svetla na krovu iznad vetorbranskog stakla.

Očekujemo da Mitsubishi u narednim nedeljama objavi još tizera za Engelberg Tourer koncept, kao i detaljnije informacije o njemu.

Mitsubishi Engelberg Tourer

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery