AktuelnoVesti

Air France ima rešenje za ovu zimu

1.28KPregleda

Air France pokreće Early Bird kampanju za 1000 destinacija širom sveta

 

 

Air France putnicima iz Srbije nudi snižene cene avio-karata za putovanja do 31. marta 2023.godine 

 

 

Francuska avio-kompanija Air France ima odličan recept kako da izbegnete dugu i hladnu evropsku zimu i da pri tom uštedite na računima za struju, gas i grejanje. Rešenje je vrlo jednostavno – spakujte kofere i pobegnite u toplije krajeve, na primer na Karibe. 

 

Ako biste da posetite Point a Pitre (Gvadelupe), Fort de France (Martinik), Havanu (Kuba) ili druge karipske destinacije gde u novembru počinje neka druga, lepša „zima“ sa temperaturama od 15 do 30 stepeni Celzijusa i gde top sezona traje od početka decembra do kraja februara, vreme je da već sada počnete sa planiranjem svog putovanja.

 

 

Znajući da su avio-karte velika stavka putnog budžeta, Air France danas pokreće „Early Bird” promotivnu kampanju koja putnicima nudi snižene cene povratnih karata do gotovo 1000 destinacija širom sveta. Kampanja traje od 10. do 23. novembra, a karte se mogu iskoristiti do 31. marta 2023. godine.

 

 

Pored Kariba, na Air France promociji nalaze se i velike metropole poput Delhija, Tokija i Toronta, evropske prestonice, egzotični Mauricijus i Sejšeli, ali i druge destinacije u Indijskom okeanu, Centralnoj i Severnoj Americi.

 

 

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.
Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći OVDE

 

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery