Sajam automobila i motocikala u Beogradu

Žig garancije „Zaštićen potrošač“ za uvoznika Suzuki automobila i motocikala!

PR Saopštenje

Suzuki Jimny - Toyota i Suzuki
1.51KPregleda

Na prigodnoj svečanosti na štandu Suzuki automobila na 54. Međunarodnom salonu automobila, koji se do 31. marta održava u Beogradu, predstavniku kompanije Euro Sumar, ovlašćenom uvozniku, prodavcu i serviseru Suzuki automobila i motocikala, uručen je žig garancije „Zaštićeni potrošač“.

Euro Sumar -Suzuki

Ovaj „žig garancije“ četvrtu godinu zaredom dodeljuje Republička unija potrošača. Direktoru prodaje i marketinga u EuroSumaru, Andriji Đuraševiću, žig je uručio predsednik Upravnog odbora Republičke unije potročača, dr sc. Denis Perinčić.

Žig garancije „Zaštićen potrošač“ predstavlja jedinstven dokument, koji se dodeljuje privrednim subjektima koji ispune zahteve i principe četiri ISO standarda: 9001, 10002, 14001 i OHAS:18001:2008.  Dokument se dodeljuje nakon sertifikacione provere kompletnog akreditovanog sertifikacionog tela. Posedovanjem ovog žiga privredni subjekt dokazuje društvenu odgovornost poslovanja. Poseban naglasak je stavljen na brigu o korisnicima, odnosno potrošačima.

Euro Sumar (Suzuki)

U automobilskoj branši ovo je treći žig „Zaštićen potrošač“. Do sada su ga dobili uvoznik, prodavac i serviser Hyundai automobila i HIT Auto Staro sajmište. Ovaj žig je dobio i prodavac i serviser Renault, Dacia i Nissan automobila i lakih komercijalnih vozila.

Republička unija potrošača je prvi žig „Zaštićen potrošač“ dodelila u martu 2015. lizinig kući VB Leasing. Do danas je to visoko svedočanstvo o društveno odgovornom poslovanju po visokim kriterijumima kvaliteta dobilo dvadeset uslužnih i proizvodnih preduzeća, osiguravajućih društava, asocijacija i obrazovnih institucija u Srbiji.

PR Saoštenje: Euro Sumar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery