Vesti

VW ID Hatchback uskoro spreman za proizvodnju!

Nove fotografije

VW ID Hatchback
1.41KPregleda

Uskoro će Volkswagen i zvanično predstaviti svoje prvo vozilo iz ID. linije električnih automobila. Reč je o modelu ID Hatchback, čije su se nove fotografije jutros pojavile na sajtu nemačkog proizvođača u Danskoj. Na njima vidimo prototip automobil “maskiran” u nešto drugačiju kamuflažu, koja otkriva kako će taj model zapravo izgledati.

VW ID Hatchback

Na osnovu tih fotografija vidimo da će ID Hatchback izgledati slično kao koncept model. To znači da je njegov dizajn znatno drugačiji od ostalih modela iz Volkswagen game. Drugim rečima, dizajn je “svežiji” i moderniji.

Prototip sa video snimka je prekriven crveno-plavom kamuflažnom folijom. Iako su neki delovi sakriveni, drugi se jasno vide. Na primer, na prednjem delu automobila vidimo kako će izgledati farovi na serijskoj verziji ovog modela. Tu su i LED dnevna svetla. VIdimo i mali gril (masku) koja je tu samo radi estetike.

VW ID Hatchback

Posmatrano iz profila vidimo da će ID Hatchback imati tanke A stubove što obećava sjajnu preglednost. Na zadnjem delu se ističu krovni spojler i svetlosne jedinice koje podsećaju na one sa modela Golf.

VW ID Hatchback

Volkswagen je potvrdio da će se ID Hatchback prodavati sa tri različite konfiguracije baterije. Uvodni model će imati bateriju kapaciteta 48 kWh i sa jednim punjenjem će moći da pređe do 330 kilometara. U sredini ponude je model koji će sa jednim punjenjem moći da pređe do 450 kilometara puta. I u vrhu ponude će se naći model sa baterijom od 111 kWh koji će sa jednim punjenjem prelaziti i do 550 kilometara puta. Sva tri modela će imati elektromotor koji razvija 168 konjskih snaga smešten kod zadnje osovine.

VW ID Hatchback

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery