AktuelnoNajava TV emisije

Vrele Gume specijal

2.12KPregleda

Vozačko – avanturistički putopis iz Gruzije i još ponešto

 

U novoj epizodi kultne emisije Vrele Gume vodimo vas kroz daleku Gruziju automobilom kojim je povratak sa Kavkaza siguran, predstavljamo najmanji električni automobil, kao i oldtajmer koji su vozile naše deke. Nedelja 07. novembar 2021. od 11:30, samo na televiziji Nova S. Vrele Gume po 1106. put!  

 

Test: Toyota 4Runner u Gruziji

Retko se dešava da u rubrici „Test“ bude automobil koji nije potpuno nov, a još ređe model kog nema na našem tržištu. Ovoga puta iskočili smo iz šablona i za vas testirali Toyotu 4Runner, i to u dalekoj Gruziji. Lidija i Miodrag Piroški probili su se do srca Kavkaza moćnim 4Runnerom i otkrili skrivene dragulje Gruzije, koja nudi jedinstven spoj tradicije, modernog života i avanture. Probali su da nam prenesu sve to i, videćete, uspeli!

 

 

Elektrifikacija: Microlino

I pored prezanimljivog vozačkog putopisa, mesta za obaveznu rubriku posvećenu elektrifikaciji vozila moralo je da bude. Predstavljamo vam urbani elektro-dvosed, Microlino. Najmanji električni automobil u novoj generaciji ima da ponudi mnogo toga novog.

Oldtajmer: Renault 18

U još jednoj nezaobilaznoj rubrici, nakon 36 godina i svega 39 hiljada pređenih kilometara od silaska sa proizvodne trake u slovenačkom Novom Mestu, dovozimo vam Renault 18. Model kakav je vozio deda Steva devedesetih, sada u specijalnom izdanju koje je pronašao Elvis među oldtajmeristima, Miroslav Šosberger.

 

 

Prva novembarska nedelja ne obećava lepo vreme, niti uzbudljive događaje napolju. Zbog toga, a i zato što je obožavate, ne propustite emisiju Vrele Gume. Nedelja 7. novembar u 11:30, Nova S TV. Epizoda broj 1166! 

 

Sadržaj: 

Test: Toyota 4Runner u Gruziji;

Elektrifikacija: Microlino;

Oldtajmer: Renault 18. 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery