Vesti

Vrele Gume na NOVA S!

Stari termin, novo mesto! Vrele Gume na NOVA S, nedeljom u podne!

Vrele Gume na NOVA S
3.83KPregleda

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo naše čitaoce, gledaoce i sve prijatelje vozila na dva i četiri točka, nautike i putopisne avanture da smo postali član ugledne TV porodice na kanalu NOVA S.

Vrele Gume na NOVA S

Ponosni na naš dvadestpetogodišnji rad koji je prepoznat od strane kompanije United Media, ovom prilikom se zahvaljujemo i bivšem menadžmentu Antena Group (TVPrva) na uspešnoj dosadašnjoj saradnji. Saradnji kroz koju su postignuti zavidni rezultati i ispoljen visok nivo profesionalizma i poštovanja dostojanstva novinarske profesije.

Novi „početak“ na NOVA S SLOBODNA TELEVIZIJA shvatamo kao šansu da dodatno podignemo lestvicu kvaliteta. Da budemo SLOBODNI, još bolji, aktuelniji i naravno zanimljiviji.

I na kraju najvažnije. Posebno se zahvaljujemo našim vernim gledaocima. Zahvaljujemo se na dosadašnjem poverenju, ali i podršci. Nebrojeno mnogo poruka nas je uverilo da iza Vrelih Guma stoji jedna velika nepokolebljiva armija.

Zato, distancirajmo se zajedno od automobilskog šunda. Gledajte nas na NOVA S, nedeljom u podne.

Redakcija Vrele Gume

2 Komentara

    1. Dragi Jaroslave, onaj koji i pored celokupne državno-medijske hajke i dalje ima najveću kablovsku pokrivenost, pogotovo u urbanim sredinama gde se uglavnom i nalazi ciljna grupa Vrele Gume Media. SBB (i svi prateći operateri poput Total TV, EON i D3i )!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery