AktuelnoVesti

Volkswagen punjači baterija

Samo električno

1.25KPregleda

Volkswagen pokreće uslugu punjenja baterija za vlasnike ID.3

 

Dvadesetog jula  2020. električni hečbek iz Volkswagena, pod imenom ID.3, oficijelno je krenuo u prodaju. Da li će promeniti pravila igre u segmentu, kako je nemačka marka najavila, ostaje nam da vidimo.

 

Ne znamo tačno koliko ljudi je zainteresovano za ID.3, ali po broju inicijalnih rezervacija rekli bismo da bi novi VW pulen mogao da napravi pravi električni „bum“.

 

 

Ono što mu dodatno ide u prilog je što su Nemci najavili lansiranje sopstvenog servisa za punjenje baterija. Nazvana „We Charge“, ova usluga spaja oko 150.000 tačaka širom Evrope i biće dostupna za sve vlasnike ID modela. Sve stanice će biti dostupne putem odgovarajuće kartice, s tri individualne tarife spremne da zadovolje sve ukuse. Ovaj servis će biti dostupan za vlasnike ID.3 već sredinom avgusta tekuće godine.

 

Volkswagen ID.3

 

„We Charge Free“ je plan bez mesečne nadoknade, što znači da je predviđen prvenstveno za one koji punjenje uglavnom obavljaju kod kuće (0,79 evra po kWh na Ionity stanicama), dok je „We Charge Go“ predviđen za redovne korisnike javnih stanica za punjenje (0,55 evra po kWh na Ionity stanicama).

 

Volkswagen ID.3

 

„We Charge Plus“ je kako Volkswagen naziva svoj „elitni“ plan. Dolazi s mesečnom nadoknadom od 9,99 evra mesečno, plus 0,30 evra po kWh na Ionity stanicama. Bliži uvid u tarife, mesečne nadoknade i razlike između njih, možete videti u priloženom prikazu.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery