Vesti

Volkswagen će 19. novembra predstaviti novi ID koncept!

Kao uvod u izložbu “Stvaranje električne budućnosti”!

Volkswagen izložba
1.06KPregleda

Volkswagen je danas najavio da će 19. novembra predstaviti potpuno novi ID koncept automobil.

Volkswagen ID Vizzion

Nemački proizvođač za sada bitnije detalje čuva u tajnosti. Objavljena je tizer fotografija uz najavu. Međutim, na njoj se vidi skica modela ID Vizzion koncepta, koji je predstavljen prošle godine.

Iako se malo toga zna o tom novom VW ID modelu, rečeno je da će on biti predstavljen kako bi se promovisala izložba “Stvaranje električne budućnosti”. Ona će biti postavljena u “Petersen Automotive” muzeju. Ova izložba će se otvoriti 20. novembra. Njen cilj je da predstavi planove kompanije Volkswagen, koja želi da “postane vodeći proizvođač električnih automobila”.

Na toj izložbi će biti predstavljena i MEB platforma kompanije Volkswagen, ali i to kako je ona nastala. Biće objašnjena i njena fleksibilna priroda, ali i vozila koja će biti na njoj bazirana.

Predstavnici kompanije Volkswagen su naveli da će jedan deo izložbe biti interaktivan. Naime, tu će posetioci imati priliku da istraže sve izazove sa kojima se součavaju proizvođači automobila, ali i da dobiju uvid u to kako će vožnja izgledati u budućnosti.

Naravno, Volkswagen modeli će biti centralni deo izložbe. Biće jedan deo u kome će posetioci moći da se upoznaju sa ID modelima i konpcetima, kako bi naučili više o njima i njihovoj tehnologiji.

Volkswagen izložba

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery