AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Emisija Vrele Gume je večna dok su joj gledaoci verni

Nismo se prodali, a ni fuzionisali

S Klasa
5.31KPregleda

Samo S klasa Srbina spasava

 

U svetlu raznih fuzionisanja, „zajedničkih projekata“, „iznajmljivanja opreme konkurenciji“ i sličnih (pre)spajanja na medijskoj i telekomunikacionoj sceni Srbije, sve češće se susrećemo sa pitanjem „šta ćemo sada“ i „ima li nam spasa“. Posle 27 godina postojanja, 1070 snimljenih emisija, izdavanja najpopularnijeg auto magazina na ovim prostorima, i digitalizacije u vidu najčitanijeg portala i popularnih društvenih mreža, dušebrižnicima možemo poručiti samo jedno. Ne damo se! Sa sve „vulgarnim“ nastavkom Danila Kiša. A ne dajte im se ni vi, dragi gledaoci. 

 

S Klasa

 

Uvek svoje, prepoznatljive i neponovljive,  Vrele Gume su i ove nedelje sa vama. TV Nova S, 28. februar u 12:05.    

 

Mercedes-Benz S Klasa

Zaigrala mečka i pred našim vratima. Ali ne ona romska, niti sretenjska, niti ona koju bi voleli dušmani. Na testu nam je bilo njeno veličanstvo, Mercedes S Klasa. Šta reći o preluksuznoj limuzini iz Štutgarta koja vredi 150 hiljada evra, a ostati objektivan i prizeman?

 

Već i vrapci, i po koji tetreb, znaju da je u pitanju gospodska, direktorska, premoćna mašina namenjena samo za aristokrate i buržoaziju. Sedma generacija kodnog imena W223, produžena long verzija s naslovom S400 i trolitarski redni dizel šestak od 330 konja i 700 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Spoj tradicije i „novogradnje“, ali i čega još?

 

S Klasa

 

Kako se u njoj osećao „pripadnik naroda“, Sremac, Miodrag Piroški, videćete u ovom neverovatnom prilogu o nama samima.

 

S Klasa

 

Blue II

Iako bi S klasa sama bila dovoljna za jednu. pa i dve epozode, nećemo razočarati ni ljubitelje ostalih rubrika emisije Vrele Gume. Iz nautičkog sveta stiže nam ultimativno luksuzna jahta koja podseća na Titanik. (Deep) Blue II. Nadamo se samo da će joj fortuna biti malo više naklonjena.

 

Evropsko MTB prvenstvo u Novom Sadu

Uvek nam je drago kada možemo da iskažemo svoj lokal-patriotizam. Još ako to ima veze sa (dvo)točkašima, našoj sreći nema kraja. Da li ste znali da se ove godine u Novom Sadu održava Evropsko prvenstvo u MTB-u, odnosno brdsko-planinskom biciklizmu? Od 12. do 15. avgusta Petrovaradinska tvrđava biće evropski centar biciklizma.

Sve detalje i najave u vezi sa ovim prestižnim takmičenjem moći ćete da pratite na #VreleGume medijima. Za početak, ispred BSS prvenstvo najavljuje jedan od najzaslužnijih za to, član organizacionog odbora i biciklistički genije Nemanja Vajs.

 

Robo Taxi

I prilozi iz futurizma su postali neizostavni deo svake emisije Vrele Gume. Nekada se bavimo alternativnim gorivima, nekada budućim konceptima i prototipovima, a najčešće elektrifikacijom i autonomnom vožnjom. Vest nedelje u ovoj rubrici glasi: nemačka automobilska industrija je apelovala na zakonodavce da ubrzaju formiranje regulative koja bi mogla da posluži kao međunarodni nacrt za autonomna taksi vozila i autobuse. Za više informacija – ne propustite i ovaj segment nove epizode.

 

 

Opel Kadett D Caravan

Za ljubitelje realnosti – automobil za 150 evra! Kako izgleda kada se svega četvrtina „prosečne srpske plate“ izdvoji za auto, a onda se on sredi i završi u najpopularnijoj oldtajmer Tv rubrici u regionu, videćete u nedelju. Naše podneblje je poznato kao „opelaško“ pa nesumnjamo da će vas fantastičan prilog Miroslava Šosbergera o Opel Kadettu C, karavanu, oduševiti.

 

 

Borise Davidoviču, i svi ostali, tu smo uz  vas. Ne dajmo se! Vrele Gume, TV Nova S, 28. februar u 12:05 (reprize subotom u 12:30). Sadržaj: 

 

Test:  Mercedes S Class;

 

Nautika: Blue II;

 

Najava: EP Mountain Bike u Novom Sadu;

 

Futurizam: Robo Taxi;

 

Oldtajmer:  Opel Kadett D Caravan. 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery