Vesti

Unapređeni Subaru Forester stiže na jesen!

Imaće nove sisteme asistencije vozaču i novu tehnologiju

705Pregleda

Subaru je prošle godine predstavio redizajnirani Forester, što nikako ne znači da se na tom automobilu više ništa ne radi. Naime, japanski proizvođač je za ovaj model spremio nekoliko novih “unapređenja” za 2020. godinu.  

Subaru Forester

Naime, novi model bi u prodajne salone širom sveta trebalo da stigne već ove jeseni. Početna cena po kojoj će se prodavati je 24.495 dolara u SAD, što je za 200 dolara više nego pre. Uz manji “skoku” cene stiže i nešto bolje. Naime, Forester je opremljen unapređenim EyeSight sistemom asistencije vozaču.

Takođe, tu je i sistem “Rear Seat Reminder” koji je dizajniran da spreči da deca i životinje ostanu zatvoreni u vrelim automobilima. Sistem proverava da li neko sedi na zadnjoj klupi. Tu je i novi sistem koji nadgleda pritisak u penumaticima.

Subaru Forester

Druge promene su premale da bi ih spominjali. U svakom slučaju, sada znamo da će se model Forester u Premium paketu prodavati po ceni od 27.395 dolara u SAD. On je opremljen i “All-Weather” paketom. To podrazumeva prednja sedišta sa grejačima, grejače bočnih retrovizora i vetrobranskog stakla.

Na vrhu ponude nalazi se model Forester Touring koji podrazumeva LED osvetljenje u kabini i spolja. Ovaj model će se prodavati po ceni od 34.595 evra, što je za 300 dolara više nego ranije.

Svi modeli su opremljeni 2.5-litarskim bokser agregatom koji razvija 182 KS (136 kW) i 238 Nm obrtnog momenta. Agregat je povezan sa varijabilnom transmisijom preko koje se simetrično snaga šalje svim točkovima.

1 Komentar

  1. čini mi se da Subaru je sve aktivniji, i da sve češće radi Update …. nešto kao Mazda poslednjih godina….

    na žalost, Evropa im nije baš jako tržište, sve se to radi zbog Američkog kontinenta….

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery