Vesti

Da li će novi Audi RS7 izgledati ovako?

Ako to bude slučaj, onda konkurencija treba da se zabrine

Audi RS7 Sportback - render fotografija
1.77KPregleda

Audi se polako priprema da svetu predstavi potpuno novu generaciju modela RS7, a ako će taj model izgledati kao na ovoj fotografiji, onda Ingloštat u svojim rukama ima pravog pobednika!

Audi RS7 - render fotografija

Naime, render fotografiju koju možete videti u tekstu uradio je Carlifestyle. Očigledno je da je fotografija inspirisana dizajnom novog Audi RS6 Avant. Podsećamo, taj model je nedavno predstavljen, a više detalja o njemu možete pronaći klikom ovde. Upravo je dizajn tog modela preuzet i transformisan u “sportback” varijantu karoserije.

Nemoguće je reći da novi Audi RS6 Avant ne izgleda “opako”, ali moramo prizanti da ovaj render Audi RS7 izgleda još agresivnije.

Pravi Audi RS7 će najverovatnije dizajn svog prednjeg dela deliti sa modelom RS6. To znači da možemo očekivati masivnu crnu masku (gril), trouglaste usisnike za vazduh i farove “oštrog” dizajna. Takođe, očekuje se da ovaj model bude opremljen većim kočnicama, točkovima i novim pragovima. Ranije špijunske fotografije modela Audi RS7 su nam otkrile da će taj model imati dve, ovalne izduvne cevi, suptilni spojler na vratima prtljažnika i veći zadnji branik.

Ispod haube najavljenog Audi RS7 modela za 2020. godinu će se naći isti hibridizovani, četvorolitarski twin-turbo V8 agregat kakav se nalazi ispod haube modela RS6 Avant.

To znači da će on razvijati najmanje 591 KS i 800 Nm obrtnog momenta koje će se slati svim točkovima. Izlazna snaga će verovatno biti malo manja nego kod prethodnih modela RS6 Avant i RS7 Performance. Oni su razvijali 597 KS. Međutim, obrtnim momenat će svakako biti veći. To najviše zahvaljujući “blago” hibridnom sistemu.

Moramo priznati da je svet super sedana dosta napredovao u proteklih nekoliko godina. U tom segmentu trenutno dominiraju najnoviji Mercedes-AMG E 63 S i BMW M5 Competition. Međutim, po svemu sudeći, Audi i te kako želi da im “pomrsi konce” sa novim RS7 modelom. Ako u obzir uzmemo njegov dizajn i i te kako potentni pogonski sklop, verujemo da će u toj nameri i uspeti…

Render fotografija: Carlifestyle / Instagram

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery