AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Toyota Yaris Cross ili Hyundai Bayon?

2.84KPregleda

Uporedni test, dve nautike, novi Mondeo i Fiat 850

 

 

Već kako ste navikli godinama, odmah iza podneva i to nedeljom, samo na NovaS TV družimo se uz uvek zanimljive originalne testove, nautiku i davno zaboravljeni automobilski dragulj.

 

 

 

 

Ovog vikenda, naš urednik Miodrag Piroški u narodu poznatiji kao “drug direktor” javlja se direktno iz pušnice u Bačkom Petrovcu, sa vrlo važnog zadatka.

 

 

 

Osim što je spremio i na dim stavio standardnu količinu kulena i slanine, i sa njima se pomazio, širokom auditorijumu je priredio i uporedni test dva zanimljiva krosovera.

 

 

Toyota Yaris Cross ili Hyundai Bayon!?

 

 

 

Ko je bolji, koji je za koga, i koji se spremniji pokazao, da saznaćete prvi u našem prvom prilogu nove emisije.

 

 

I dok dim polako ali sigurno radi svoj posao, predstavljamo vam jedan zanimljiv, vrlo zanimljiv avion. Oznaka mu je Heart Aerospace ES 19 i šta sve skriva ispod svoje lepe spoljašnjosti.

 

 

 

 

Nautički deo emisije smo posvetili prošlogodišnjoj zvezdi pod jedrima, jedrilici Dufor 470. Dobra za uživanje, sjajna za udobno kretanje ali i pogodna za biznis.

 

 

 

 

U delu automobilskih noviteta čeka nas novi Ford Mondeo, koji osim na slici drugačije nećete videti. I tema, koliko je rođenje Mondea znak da je Ford u Evropi na samrti?

 

 

 

 

Osim Mondea, bavimo se i sjajnim Mikrolinom, vozilom stvorenim baš za urbano kretanje. Zvanična proizvodnja je počela! Stiže i u Srbiju?

 

 

 

 

I na kraju, Miroslav Šosberger, opet iz rukava odnosno neke zabačene garaže vadi jedan od aduta automobilske industrije sedmdesetih godina prošlog veka: Fiat 850!

 

Budite da nama!

 

NovaS TV, nedelja, 12.05

 

Sadržaj:

 

Test:  Hyundai Bayon Vs Toyota Yaris Cross

Nautika: Dufor 470

Avijacija : Heart Aerospace ES 19

Vest: Ford Mondeo za Kinu

Aktuelno: Kreće proizvodnja Microlina

Oldtajmer:  Fiat 850

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery