Vesti

Top 10 automobila u 2018. godini za srpskog vozača po izboru Miodraga Piroškog

Video

3KPregleda

Dragi naši čitaoci, Hristos se rodi! Srećan vam Božić. Za početak ove godine smo vam spremili video u kojem se osvrćemo na godinu koja je za nama i predstavljamo vam automobile koji su je obelžili. Pogledajte Top 10 automobila u 2018. godini za srpskog vozača po izboru Miodraga Piroškog.

Jaguar E-Pace

Tokom 2018. godine testirali smo oko pedesetak automobila, isto toliko oldtajmera i oko dvadesetak brodova. Za vas smo izdvojili Top 10 automobila u 2018. godini, odnosno najbolje modele po našem mišljenju. Lista počinje od automobila koji je zauzeo 10. poziciju, pa sve do onog najboljeg.

Ima li među njima i vašeg favorita? Pišite nam u komentarima.

Uživajte, i još jednom, srećni vam praznici!!!

2 Komentara

  1. Vaistinu se rodi! Video radi, ali mora iz YouTube da se pusti…
    Što se liste tiče, možda je top 10, ali nedostižnih automobila za srpskog vozača. Osim Lade Veste i možda Hyundai Tucson-a, ne vidim tu nijedan drugi auto za naše tržište, posebno ne Mercedes, Audi, BMW i Jaguar još električni, za nas, ma dajte molim vas… Naravno i oni će naći dosta kupaca kod nas, ali to su netipični građani Srbije. Žao mi je što ću ovo reći, ali pred istinom ne vredi žmuriti. Neki od kupaca tog X5 ili S6 neće se navozati jer će dobiti metak, svedoci smo svakodvenih ubistsva u kriminalnim krugovima i uglavnom su tu slična vozila prisutna. To nije ta Srbija koju mi obični građani želimo. Bolje da vozimo Lade Veste, nego da nas čeka bomba ispod X5.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery