Vesti

Tesla Pickup stiže za dva do tri meseca!

Tako bar tvrdi Ilon Mask

Tesla Pickup
2.24KPregleda

Osnivač i izvršni direktor kompanije Tesla, Ilon Mask, nedavno je na svom Twitter profilu napisao da će Tesla Pickup biti premijerno predstavljen za dva do tri meseca.

Tesla Pickup

Već smo neko vreme znali da će novi automobil američkog proizvođača automobila stići pre kraja godine. Međutim, nedavno je Ilon Mask otkrio da će se to desiti pre nego što smo svi očekivali.

„Jako smo blizu, ali magija je u sitnim, završnim detaljima. Možda još 2 do 3 meseca“, napisao je on na svom Twitter profilu.

Tesla je do sada objavila samo jednu tizer fotografiju za svoj prvi pikap model. Međutim, ona nam nije otkrila puno detalja, tako da nemamo ni ideju kako će taj model izgledati. U svakom slučaju, ranije izjave Ilona Maska nam sugerišu da će pikap model biti drugačiji od svih ostalih Tesla vozila.

Takođe, tokom juna je otrktiveno da će Tesla Pickup koštati manje od 50.000 dolara, te da će imati dinamiku vožnje kao Porsche 911. To su odvažne tvrdnje, a da li će biti ispunjene, ostaje da se vidi. Do sada je nagovešteno i da će ovo vozilo imati ne manje od šest sedišta. Takođe je sugerisano da će sa jednim punjenjm moći da pređe između 645 i 800 kilometara.  

Nedavno je i General Motors potvrdio da razvija svoj električni kamionet. Prema tome, ovaj segment će i te kako postati uzbuljiv.

Tesla Pickup

Napomena: U tekstu se nalaze render fotografije modela Tesla Pickup

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery