AktuelnoPRVesti

Tamara Dragičević i Petar Benčina voze Mazdu

Mazda CX-30
3.13KPregleda

Mazda Srbija u saradnji sa popularnim glumačkim parom

 

Mazda Srbija je ovih dana ušla u saradnju sa popularnim glumačkim parom Tamarom Dragičević i Petrom Benčinom. Tamara i Petar su se zaljubili u Mazdin najnoviji gradski SUV Mazdu CX-30, jer im upravo ovaj automobil savršeno pristaje uz njihov lifestyle i moći će da ga uklope u sve svoje životne situacije.

 

Svojim atraktivnim dizajnom, odličnim voznim i ekološkim osobinama i funkcijama opreme jedinstvenim u klasi, Mazda CX-30 se obraća kupcima kojima je automobil više od običnog prevoznog sredstva.

 

 

Tamara i Petar su se odlučili za auto pogonjen Mazdinim revolucionarnim Skyactiv-X motorom sa 186 KS i za najopremljeniju verziju GT Plus Sound Style Luxury. CX-30 je dovoljno malen za vožnju i parking na gradskim ulicama što je Tamari  i Petru važno jer  žive u Beogradu, a ujedno je dovoljno veliki za porodični beg u nepoznato.

 

Njihov CX-30 je opremljen svim mogućim bezbednosnim sistemima pa glumački par može da bude siguran da će im vožnja biti sigurna i udobna dok istovremeno mogu da uživaju u Bose sound sistemu, navigaciji, projekcijskom head-up displeju, adaptivnom tempomatu, kožom obloženom grejanom upravljaču i ručici mjenjača i još mnogo toga. Uz Mazdine opcione pakete opreme ni jedna želja ne ostaje neispunjena.

 

Mazda CX-30

 

„Jako nam je drago da smo se povezali sa Mazdom jer nam je ona bila prvi izbor od početka. Zaljubili smo se u njen dizajn odavno, a kada se pojavila Mazda CX-30, shvatili smo da je to ono što smo tražili.  Ovaj automobil nam je savršena mera svojom veličinom: idealan auto da obavimo sve što treba po gradu, ali i da se sa decom uputimo na dalje putovanje“, rekli su Tamara i Petar prilikom preuzimanja automobila.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery