AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Strašan lav, Lemi memorial i ostalo

5008
1.58KPregleda

Nedelja je dan za Vrele Gume

 

Ni nedelje nisu ono što su bile, osim kada su u pitanju Vrele Gume. Prepoznatljiv termin i mesto za opuštanje, razbibrigu, ali i za naučiti ponešto. Nedelja 16. maj 2021. godine u 12:05, samo na TV Nova S. Vrele Gume po 1081. put! 

 

Test:  Peugeot 5008

Na testu nam je bio najveći lav iz Peugeot putničke porodice. Strašni 5008 je restilizovan. Sedam sedišta, nove svetlosne grupacije, motoristika i jedan sasvim drugačiji nivo ugođaja u ovoj jedinstvenoj GT opremi. Možda i najbolji spoj SUV-a i monovolumena koji smo probali. A kako je iskusni vuk Miodrag Piroški doživeo ovu veliku macu 5008, pogledajte u nedelju.

 

Nautika: Elan Impression 50.1

Još uvek nismo isplovili na autorsku nautiku, ali se ozbiljno spremamo. Do tada, za letovanje sa prijateljima (nemojte da kažete predsedniku gde idete), preporučujemo Elanova „Impresija“ 50.1. Da li će to biti i vaš utisak ove nedelje, ostaje da vidite.

 

 

Vesti:  Šta nudi Rivian?

Električni pick-up terenac. Sada smo sve videli. U obaveznoj rubrici posvećenoj elektrifikaciji automobila, koja stiže hteli mi to ili ne, prenosimo vesti iz SAD. Počinje prodaja potpuno električnog „trucka“ Rivian. Traže se prodavci, pošaljite CV.

 

 

Tehnologija: Daimler + Volvo gorivne ćelije

U automobilskom svetu, Volvo je danas jedva pa kineski Mercedes. U kamionskom, Volvo i Mercedes su za mnoge bogovi. A šta se dobije kada se spoje Daimler i nekadašnji švedski gigant? Kamion na gorivne ćelije. Giganti razvijaju zajedno tehnologije gorivnih ćeilja, za kamione. Zvuči zanimljivo.

 

 

Vesti: SSC Tuatara

Upoznajte i Tuataru. Nezvanično najbrži automobil na svetu. Proizvođač tvrdi da ide 500 nešto iz mesta. Na testovima skeptičnih, nije dobacio do 500 km/h. Hoće li uspeti?

 

 

Oldtajmeri: Lemijev memorijal

Prvi zvanični oldtajmer skup ove sezone protekao je u velikom stilu. Događaj na Novosadskom sajmu posvećen je Milanu Posavecu Lemiju, jednom od stvarala domaće oldtajmer priče. Ne bismo preterali ako kažemo da se govoto cela oldtajmerska Srbija okupila prošle nedelje da oda počast legendarnom Lemiju. Ne propustite ni ovaj sjajan prilog.

 

Recept za sreću je prost. Budite dobri, zdravi, veseli i gledajte Vrele Gume. Ništa lakše 🙂 Nedelja 16. maj 2021. godine u 12:05, samo na TV Nova S. Vrele Gume po 1081. put. Sadržaj: 

 

Test:  Peugeot 5008;

 

Nautika: Elan Impression 50.1;

 

Vesti:  Šta nudi Rivian?;

 

Tehnologija: Daimler + Volvo gorivne ćelije;

 

Aktuelno: SSC Tuatara;

 

Oldtajmeri: Lemijev memorijal.  

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery