Vesti

DS3 Crossback – sutra i zvanična premijera!

Novi tizer

1.07KPregleda

DS Automobiles će svoj najnoviji proizvod sutra i zvanično predstaviti u svom dizajnerskom studiju u Parizu.

Zvanična premijera će se uživo prenositi preko interneta, a kao uvod u nju, kompanija je danas objavila i novi tizer.

Automobil koji će sutra biti predstavljen je najverovatnije model DS3 Crossback, najmanji krosover model te kompanije, koji, sudeći na osnovu ranijih špijunskih i tizer fotografija, svojim dizajnom podseća na model DS7 Crossback.

Naime, na tim fotografijama smo imali prilike da vidimo da će DS3 Crossback pratiti dizajnerski pravac francuskog proizvođača, te će imati dosta oblina i poznatih detalja, a s obzirom na njegove dimenzije, konkurenciju će mu najverovatnije predstavljati odeli kao što su Mini Countryman i Audi Q2.

Kabina ovog modela će takođe imati prepoznatljiv dizajn, ali i novi multifunkcionalni volan i novi infotejnment sistem.

Ovaj model će biti baziran na CMP platformi koja će podupirati i novu generaciju modela Peugeot 208. Zahvaljujući tome, DS3 Crossback će se prodavati sa nekoliko malih agregata sa unutrašnjim sagorevanjem, a očekuje se i potpuno električna varijanta ovog modela.

Veruje se da će električna varijanta imati elektromotor koji će razvijati 113 konjskih snaga i bateriju kapaciteta 50 kilovat-sati. Zahvaljujući toj bateriji on bi sa jednim punjenjem trebalo da može da pređe i do 450 kilometara.

Nakon sutrašnje „web“ premijere, ovaj model će svoju javnu premijeru imati i na Sajmu automobila u Parizu.

Tizer video možete pogledati ovde.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery