Sajam automobila i motocikala u Beogradu

Škripa „VRELIH GUMA“ za sve ljubitelje automobilizma

Spektakl na Sajmu automobila u Beogradu

Spektakl na beogradskom sajmu automobila - G-Drive
1.79KPregleda

Broj posetilaca, izlagača, dešavanja i noviteta na ovogodišnjem, 54. Međunarodnom salonu automobila, koji se održava od 22. do 31. marta na Beogradskom sajmu, sigurno da ne manjka.

Foto: Pres služba G-Drive Racing tima

 

Uvoznici, distributeri, poslovni ljudi, potencijalni kupci, svi su tu da uživaju u desetodnevnom luksuzu, zabavi, test vožnjama i takmičarskim dešavanjima. Ništa manje zainteresovani su i zaljubljenici u četvorotočkaše, roditelji sa decom, učenici i studenti i svi oni koji bi da osete čari najpoznatijih svetskih proizvođača i moćne atribute njihovih najnovijih modela.

Pred posetiocima ovogodišnjeg salona automobila nalazi se kompletna ponuda svih vidova putničkih i drumskih vozila, od malih gradskih automobila, preko lakih i dostavnih vozila, do najvećih kamiona, ali i veliki broj kompanija, koje će se potruditi da zainteresovanim posetiocima predstave brojne pogodnosti i usluge prilikom kupovine. Šlag na torti su oni izlagači koji spremaju vanserijska iznenađenja kako bi ovogodišnji sajam pružio i maksimalnu zabavu.  

Verni posetioci sajma, zaljubljenici u brzu vožnju, ali i stručan deo javnosti već zna da je ovogodišnji Sajam automobila pripremio pravu poslasticu za sve ljubitelje „vrelih guma“, brze vožnje i avanture. Sa velikom znatiželjom i nestrpljenjem iščekuje se dolazak Romana Rusinova, glavnog vozača i menadžera G-Drive Racing tima,  trostrukog šampiona Evropske serije Le Mana i tradicionalnog favorita trkačkog maratona „24 časa Le Mana“, koji će se posetiocima 54. Međunarodnog salona automobila predstaviti na štandu kompanije NIS, u hali 4 Beogradskog sajma.

Foto: Pres služba G-Drive Racing tima

Tokom trajanja manifestacije, na štandu kompanije NIS biće izložen i  trkački bolid ekipe G-Drive Racing – moćni prototip Oreca.

Svi ljubitelji automobilizma, pored nesvakidašnje prilike da se uvere u mogućnosti ovog trkačkog automobila, na štandu NIS-a dobiće i više informacija o G-Drive Racing timu, koji ove godine kreće u pohod na četvrtu šampionsku titulu u Evropskoj seriji Le Mana. Tim će startovati i na ovogodišnjem dvadesetčetvoročasovnom maratonu Le Mana gde će biti usmeren na pobedu.

A pobeda neće biti moguća bez zvaničnog goriva G-Drive Racing tima, premijum G-Drive, koje, zahvaljujući aktivnim komponentama poslednje generacije, omogućuje poboljšane performanse motora kao i profesionalnu zaštitu čitavog sistema za gorivo. Tim koristi G-Drive gorivo nove generacije za vreme testiranja, što omogućava ispitivanje motornih karakteristika u ekstremnim uslovima trka na najkomplikovanijim vozilima,  a ovaj premijum derivat dostupan je i potrošačima u Srbiji i regionu, na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Dakle, naoružajte se za avanturu, posetite štand NIS-a i u skladu sa motom ovogodišnjeg Sajma automobila, „u retrovizoru“ trkačkog bolida ekipe G-Drive Racing tima, zamislite sebe na šampionskoj stazi i „ostavite sve za sobom“.

Foto: Pres služba G-Drive Racing tima

PR Saopštenje: PROMO

Foto: Pres služba G-Drive Racing tima

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery