Sajam automobila i motocikala u Beogradu

“Deki 5” kreće iz Peugeot-a!

PR Saopštenje

Deki 5 i Peugeot
1.68KPregleda

Održavanje 54. Salona automobila u Beogradu poslužilo je kao idealna prilika za ozvaničenje partnerstva izmedju “EUROIMPEX AUTOGROUP” – a i Internacionalnog Fudbalskog kampa Dejana Stankovića – “Deki 5”.

Dejan Stankocić je proslavljeni srpski fudbaler i dugogodišnji reprezentativac naše zemlje. On će u drugoj sezoni druženja i rada sa decom imati podršku renomiranog francuskog proizvodjača automobila – “Peugeot”-a. Ekskluzivni uvoznik Peugeot-a za Srbiju “Euroimpex autogroup” će kampu Dejana Stankovića na raspolaganje staviti premijum modele, poput novog 5008.

Deki 5 i Peugeot

„Partnerstvom sa Euroimpeksom spojio sam svoja tri zadovoljstva u mom životu. Fudbal, automobile i decu. Činjenica da novi partner kampa “Deki 5” u ponudi  imaju premijum modele koji počinju mojom “peticom” (508 i 5008) samo je onaj mali ukras na celu priču.  Ta priča će, uveren sam, biti uspešna i dugotrajna. Moji kamperi i ja, kao i svi ljudi uključeni u organizaciju kampa Deki 5, potrudićemo se da radom, trudom i ponašanjem tokom održavanja kampa na Zlatiboru i Kopaoniku opravdamo poverenje koje nam je ukazao renomirani partner. Verujem da ćemo se dobro voziti u Peugeot automobilima po našoj lepoj Srbiji.“To su reči Dejana Stankovića, vlasnik i osnivač kampa “Deki 5”.

U ime Euroimpex autogroup-a o ozvaničenju saradnje sa fudbalskim kampom “Deki 5” govorio je Nemanja Živojinović, direktor marketinga.

„Renome i ugled Dejana Stankovića koji smo zapamtili tokom njegove sportske karijere najbolja su garancija da poslovne aktivnosti koje preuzima imaju ozbiljnost, profesionalizam i kvalitet. Mnogo toga lepog smo čuli o njegovom kampu i zato je partnerstvo logična posledica za nas. Peugeot je kao brend sinonim uspešnosti, pouzdanosti i kvaliteta, baš kao i “Deki 5”. U ovom slučaju, sve to ukrašeno je i Dejanovim ljudskim kvalitetima. Kao kompanija u kojoj važno mesto zauzima društveno-odgovorno poslovanje, partnerstvo sa kampom “Deki 5” bilo je za nas prilika koja se ne propušta“, naglasio je Živojinović.

PR Saopštenje

1 Komentar

  1. Covek nije uspeo u karijeri aktivnog fudbalera da se osramoti nikada.
    Ali sada umesto da uziva u penziji,on se po savetu nekoga veoma srozao sa ovim kampom!Konkretno u Sidneju,pojavio se covek dva tri puta po dvadeset min prosetao sa rukama na ledjima i otisao.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery