AktuelnoVesti

Škoda vozila odmah dostupna za isporuku

PR saopštenje

4.22KPregleda

Škoda Srbija „digitalizovala“ ponudu

 

AutoČačak od nedavno nudi  ceo kontigent dostupnih vozila sa lagera svim klijentima u online pregledu. Celokupna ponuda  Škoda vozila koja su odmah dostupna za isporuku kod nas se u ovom trenutku sastoji od oko 200 vozila.  Zainteresovani klijenti sada mogu dobiti sve potrebne informacije na www.skoda-auto.rs udobno smešteni u svoje fotelje kod kuće.

Generalni zastupnik brenda Škoda za Srbiju, AutoČača, dodao je svom prodajnom portfoliju i mogućnost online odabira vozila. Na internet stranici www.skoda-auto.rs, pored informacija o trenutnim akcijama i popustima, može se pronaći ponuda modela koji su odmah dostupni za isporuku. Kupovina automobila je tako učinjena jednostavnijom, bržom i udobnijom. I baš kao što slogan Škoda brenda kaže, Simply Clever, našli su način da klijentima ponude jednostavnu i pametnu „instant“ kupovinu i još bržu isporuku.

 

 

 

Na zvaničnom sajtu uvoznika možete videti koja su to vozila odmah dostupna za isporuku, a za koja se mora čekati određeno vreme nabavke. Prikazano je svako dostupno vozilo, a zahtev za dostavljanje ponude možete poslati odabranom Škoda dileru širom zemlje. Odabirom vozila za koje ste zainteresovani, otvara se stranica na kojoj je detaljna specifikacija datog modela. Automobili se mogu filtrirati prema različitim kriterijumima, kao što je naziv modela, cenovni rang, vrsta pogona, transmisije, boja i sl. U okviru aplikacije posebno su istaknuti automobili koji trenutno imaju akcijsku cenu.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery