Vesti

Škoda pustila novi tizer za model Kodiaq RS!

Još samo par nedelja do premijere

984Pregleda

S obzirom da nas od ovogodišnjeg Sajma automobila u Parizu deli svega nekoliko nedelja, Škoda je rešila da nam obelodani još par detalja o svom novom performantnom SUV-u, modelu Kodiaq RS.

Na novom tizer video snimku imamo prilike da vidimo model Kodiaq RS jasnije nego ikad do sada, odnosno jasan pogled na njegov prednji deo na kojem se ističu „crystalline“ farovi sa LED tehnologijom koji su na ovom modelu standardni.

U standardni deo opreme će spadati i novi „Virtuelni kokpit“. Naime, podesiva, digitalna instrument tabla će biti optimizovana za ovaj novi SUV, te će se u opcijama na njoj naći i ekran „Sport“, koji je namenjen upotrebi tokom brze vožnje.

Takođe, Kodiaq RS će biti prvi model češkog proizvođača koji će imati nešto što se zove „Dynamic Sound Boost“.

Naime, ovaj sistem će, uz pomoć podataka o automobilu pojačavati zvuk agregata u zavisnosti od toga koji je mod vožnje odabran. Iz kompanije navode da je rezultat zaista sjajan zvuk, te da zbog toga vožnja ovog modela predstavlja parvo uživanje. Ipak, i dalje ostaje tu činjenica da je to zapravo „lažni“ zvuk.

Da podsetimo, Kodiaq RS će imati najsnažniji dizel agregat u istoriji češkog proizvođača, a reč je o dvolitarskoj TDI bi-turbo jedinici koja razvija 237 konjskih snaga. Standardni su i pogon na svim točkovima i adaptivno vešanje.

Na video snimku možemo videte i ekskluzivnu boju u kojoj će se ovaj model prodavati, a ona se zove „Race Blue“, i po prvi put će biti dostupna na ovom modelu.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery