Vesti

Škoda objavila prve skice i tizer video za model Kamiq!

Novi član SUV game češkog proizvođača će uskoro biti predstavljen

Skoda Kamiq
2.06KPregleda

Nakon što je pre nekoliko dana i zvanično potvrdila da će se novi urbani krosover zvati Kamiq, kompanija Škoda je danas objavila i prve zvanične skice i tizer video za taj model.

Skoda Kamiq

Na osnovu tih fotografija možemo videti kako će otprilike izgledati spoljašnji dizajn novog modela. “Svetlosni potpis” farova koji su horizontalno postavljeni je jedinstven za češki brend. Svetla iznad farova su zapravo pokazivači pravca.

Na skicama možemo videti da će ovaj model imati sportski dizajn sa krovom koji se spušta ka B stubovima. Na zadnjem delu automobila se ističe natpri “SKODA” koji je smešten između zadnjih svetlosnih jedinica u obliku slova “C”.

Na automobilu se ističu još i “šine” na krovu i veliki točkovi. Tu su i dinamične dizajnerske linije koje se prostiru celom njegovom dužinom.

Skoda Kamiq

Model Škoda Kamiq će biti baziran na MQB A0 platformi VW grupacije. Na onosvu toga bismo mogli reći da je Kamiq zapravo rođak modela Seat Aron ai VW T-Cross. On će deliti svoje aggregate sa njima, a kao i oni, verovatno će imati pogon samo na prednjim točkovima.

Skoda Kamiq

Ovaj model će biti namenjen samo evropskom tržištu. Prodaja modela Kamiq će početi ubrzo nakon njegove javne premijere koja će biti održana na Sajmu automobila u Ženevi. Do tada očekujemo još fotografija, saopštenja i video snimaka.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery