Vesti

Uskoro stiže restilizovani Audi A4 Allroad

Inspirisan modelom Audi Q8

Audi A4 Allroad
1.79KPregleda

Druga generacija modela Audi A4 Allroad će postati mnogo modernija, sudeći po najnovijim špijunskim fotografijama.

Audi A4 Allroad

Vizuleno, on će imati nove farove i zadnja svetla, širu masku (rešetku) hladnjaka i restilizovani branik. Zvaničnici kompanije se nadaju da će zahvaljujući tome Audi A4 Allroad moći da se nosi sa modelom Volvo V60 Cross Country.

Audi će po svemu sudeći primeniti iste modifikacije na modelu A4 Allroad kao i na sedan i Avant verzijama modela A4. To bi svakako bio ozbiljan redizajn.

Naime, novi model će dobiti novu, modern tehnologiju. Takođe, nova maska (rešetka) hladnjaka i nove svetlosne jedinice će “udahnuti novi život” već zastarelom proizvodu. Agresivnijoj, modernijoj pojavi modela A4 Allroad će doprineti i nova zadnji branik.

S obzirom da je proizvođač iz Ingloštata restilizovanom modelu Q7 dao novu komandnu tablu sa savremenom tehnologijom, ista stvar se očekuje i za čitamu A4 gamu automobila, bez obzira na formu karoserije.

Očekuje se i novi softver, novi materijali i novi sistemi za asistenciju vozaču. Što se agregata tiče, još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta možemo očekivati. Restilizovani Audi A4 Allroad će biti predstavljen tokom ove godine.

Špijunske fotografije: Carscoops

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery