970_250_eko
AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Šarenolika epizoda emisije Vrele Gume za kraj ove proklete godine 

emisije Vrele Gume
1.85KPregleda

Poslednja ovogodišnja epizoda emisije Vrele Gume donosi čak osam šarenih priloga

 

Vrele Gume vam u nedelju donose svoju veselu verziju „šarenice“ , sastavljenu od priloga sa zemlje, vode i iz vazduha.

 

U skladu sa prazničnim ukrasima, „okitili“ smo poslednju ovogodišnju emisiju sa šarenolikim sadržajem. TV Nova S. 27. decembar u 12:05! 

 

Talisman 2020 Initiale Paris

Iako smo promene na restilizovanom Talismanu morali lupom da tražimo, ovaj automobil ostaje jedan od omiljenih među pojedinim članovima naše redakcije. U vrhunskom paketu opreme, sa proverenom motorizacijom ova limuzina ponovo nas podseća zašto je najbliži Renault model premijum segmentu. Udobnost u enterijeru vrhunskog izgleda i kvaliteta je zagarantovana, a koje su mu najveće mane reći će vam besprekorni Miodrag Piroški .

 

 

 

 

Vandee Globe 3

Nazire li se rasplet dramatične trke oko sveta jedriličara samaca? „Morski Mont Everest“ pomogao je mnogima da pobegnu od turobne svakodnevice. Emisije Vrele Gume jedino su mesto na srpskom jeziku gde možete videti uzbudljive detalje i profesionalnu nautičku analizu ove fantastične trke.

 

emisije Vrele Gume

 

HY4

Iz vode idemo pravo u vazduh i predstavljamo vam HY4,  projekat razvoja putničkog aviona na gorivne ćelije. Najnovija generacija ovog prvog svetskog aviona četvoroseda pogonjenog gorivnim ćeijama, predstavljena je na aerodromu u Štutgartu. I ovo je tema koju u domaćim okvirima možete pretiri samo kroz emisije Vrele Gume.

 

emisije Vrele Gume

 

Blue Bird Electric bus

U Srbiji nikad nisu zaživeli školski autobusi ni na dizel, a u svetu se već prave električni autobusi za prevoz đaka. Konkretno, američki Blue Bird Electric, jedan od najvećih prevoznika dece u SAD, polako se elektrifikuje. Prvi kontigenti električnih autobusa već su u upotrebi i izaziva odlične reakcije javnosti. Posebno dece. 

 

emisije Vrele Gume

 

Apple car 2024 i Rimac C_Two

Vraćamo se izvornoj strasti, automobilima, i pričamo o dve futurističke najave. Kompanija Apple radi po sistemu „zbuni protivnika“, ali i celokupnu javnost.  Naime, Apple je više puta najavljivao svoj automobil i otkazivao projkete. Najnovija ideja vezuje se za 2024. godinu, ali niko ne zna kako će to tačno izgledati. Apple je uspešno zaintrigirao maštu ljubitelja futurističkih automobila, a s obzirom da je reč o jednoj od najvećih globalističkih imperija, nema sumnje da će nešto od svega toga na kraju i biti.

 

Mnogo realnija priča od Apple auta dešava se kod nas u komšiluku. Hrvatska kompanija Rimac automonili napravila je prototip potencijalno najboljeg (ili bar najbržeg) automobila na svetu. Rimac C_Two pretproizvodni prototipovi spremni za drumska testiranja. Ovo deluje zaista fanstastično i sa nestrpljenjem ih čekamo u serijskoj proizvodnji.

 

emisije Vrele Gume

 

City Coco produžene garancije

U domaćim okvirima izdvajamo jednu od retkih dobrih vesti. Kompanija CityCoco Srbija produžila je garancije na svoje električne skutere. Kada je kvalitet tu, sa garancijama je lako.

Audi Coupe

Za one tradicionalnije nastrojene, imamo posebnu poslasticu. Audi Cuope iz 1986. godine za kraj Vrele Gume šarenice. Agresivan Audijev kupe model koji je nepravedno ostao u senci svog Quattro rođaka. Autentični oldtajmer prilozi našeg Miroslava Šosbergera odavno su postali najgledaniji deo emsije posle testa, pa i ovog puta očekujemo vrhunski ugođaj.

 

emisije Vrele Gume

 

Što bi se reklo, za svakog po nešto. Dobro,  možda ne baš za svakog ;). Nedelja 27. decembar u 12:05, samo na Nova S TV! 

 

Sadržaj:

Test:  Renault Talisman;

Nautika:  Vandee Globe 3;

Avijacija: HY4;

Autobus: Blue Bird Electric;

Spekulacije: Apple car 2024;

Proizvodjači: Rimac C_Two;

Vest: City Coco produžene garancije;

Oldtajmer:  Audi Coupe

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery