AktuelnoVesti

Delimo vredne poklone!

vredni pokloni
2.15KPregleda

Vrele Gume i prijatelji daruju svoje najvernije fanove vrednim poklonima!

 

Vreme je porodičnih okupljanja i poklona. Vrele Gume porodicu činite svi vi, naši verni gledaoci, čitaoci, pratioci, ali i prijatelji i saradnici. U ime velike zahvalnosti organizujemo jednu malu poklon akciju, znak pažnje za sve kojima je brend Vrele Gume u srcu.

 

Poklone delimo u saradnji sa našim velikim prijateljima i saradnicima: OMV SrbijaProdajadelova.rs i SpotterSova. 

 

Od petka uveče 25. decembra do nedelje u ponoć na našem Instagram profilu trajaće poklon akcija. Pravila su vrlo jednostavna: 

  1. Pošaljite nam najlepšu fotografiju vašeg automobila (sa vama ili bez vas), ili neku na sličnu temu (igračke, bicikla, motocikla, čamca…); 
  2. Zapratite SpotterSova i Prodajadelova.rs na Instagramu i pošaljite nam screenshoot informacije da ste zapratili;
  3. U ponedeljak će fotografije biti objavljene, a vi ćete dobiti informaciju koji poklon i gde možete preuzeti. 

 

Nagrade, odnosno pokloni su: 10 OMV vaučera za gorivo (1.000din) + 10 x OMV Caristal zimske tečnosti za vetrobranska stakla (3l), kao i 10 majica SpotterSova (ukupno 20 dobitnika).

 

 

Napominjemo da dobitnike neće odlučivati samo najlepše fotografije, već i „odanost“ Vrele Gume medijima, odnosno činjenica koliko ste nas tokom godine pratili, čitali, gledali i pre svega „lajkovali“.

 

O kvalitetu usluga na OMV stanicama ne bi trebalo trošiti previše reči. SpotterSova je domaći brend visoko kvalitetnih majica (i još po nečega) iz Kragujevca, vrlo kreativno osmišljenih na automobilske, filmske i druge srodne teme.

 

Celu akciju podržao je i sajt Prodajadelova.rs, web prodavnica sa najbogatijom ponudom auto-delova na jednom mestu u Srbiji.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery