AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Samo zdravo i jako!

2.22KPregleda

Automobil koji menja svest, plovilo budućnosti, biciklistički performans i još jedan „otrovni“ oldtajmer

 

U novoj epizodi emisije Vrele Gume testiramo novitete iz oblasti elektrifikacije na zemlji i vodi, donosimo izveštaj o spektakularnom Evropskom prvenstvu u planinskom biciklizmu na Petrovaradinskoj tvrđavi, kao i priču o još jednom kultnom oldtajmeru. Nedelja 22. avgust od 12:05, samo na TV Nova S. Vrele Gume po 1095. put! 

 

Test:  Volkswagen ID.3

Posle probne vožnje na nekada zelenom Zlatiboru i testiranja od strane web dela naše redakcije, na red je došao i detaljan video test potpuno električnog modela VW ID.3. Automobil koji je već sada u vrhu prodaje u većini „osvešćenih“ zemalja i koji nas definitivno tera da razmislimo i prelomimo kada je u pitanju električna budućnost automobilske industrije.

Ima li ID.3 „prođu“ kod nas i zašto ne, koje su mu realne mane i vide li se od pregršt očiglednih prednosti, ali i kako se mora dobijati struja i puniti ovakav automobil da bi cela priča imala smisla,  čućete od još jednog pobornika smislene i racionalne elektrifikacije, Miodraga Piroškog.

 

 

Aktuelnosti: EP u planinskom biciklizmu – Novi Sad 2021

Donosimo vam i izveštaj sa upravo završenog Evropskog prvenstvu u planinskom biciklizmu na Petrovaradinskoj tvrđaviIntervjuisali smo šampione, organizatore, učesnike iz regiona i snimili fantastične kadrove sa ovog spektakularnog događaja koji nadamo se ni vi niste propustuli. Novi Sad i Petrovaradin su zaista prošle nedelje bili evropska biciklistačka prestonica!

 

 

Nautika: Como Boats Nest

Za ljubitelje nautike testirali smo jedno zaista nesvakidašnje plovilo. Nećete verovati, ali iz Jagodine nam stiže mini električni katamaran na solarno i električno punjenje – Como Boats Nest.  Pedalino bez pedala, namenjen isključivo relaksaciji i uživanju na vodi. Koncept je pušten u proizvodnju, koja mu je perspektiva i šta još možemo očekivati od firme Como Boats iz Jagodine, čućete u razgovoru Miodraga Piroškog i Tamare Matejić, PR-a ovog autentičnog domaćeg nautičkog proizvođača.

 

Oldtajmer: Cadillac Eldorado kabriolet

Da epizoda ne bude baš u potpunosti ekološki svesna i savesna, pobrinuo se Miroslav Šosberger u rubrici oldtajmer. On nam ponovo donosi priču o jednoj od američkih ikona, modelu Cadillac Eldorado, pa još kabrioletu. Pre dve emisije gledali smo najmoćniji ikada model iz 1971. godine. U nedelju ćete čuti priču o nasledniku, odnosno sledećoj generaciji (1984.) ovog neverovatnog američkog automobila.

 

 

1/2 električna i 100% adrenalinska epizoda koju ne smete propusiti. TV Nova S-Vrele Gume, nedelja, 5 minuta posle podne (12:05). 

 

Sadržaj: 

Test: VW ID.3;

Aktuelnosti: EP u planinskom biciklizmu – Novi Sad 2021;

Nautika: Como Boats NEST;

Oldtajmer: Cadillac Eldorado kabriolet.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery