Vesti

Restilizovani Lamborghini Huracan stiže 2020. godine!

Lamborghini Huracan 2020
1.65KPregleda

Lamborghini uveliko radi na restilizaciji modela Huracan. Osvežena verzija bi na tržište trebalo da stigne 2020. godine. Po svemu sudeći, danas su se pojavile prve tizer fotografije ovog modela.  

Lamborghini Huracan 2020

Naime, magazin Auto Express je došao do dve tizer fotografije koje su se pojavile na jednoj od “smartphone” aplikacija kompanije Lamborghini. Na njima se ne vidi puno toga, ali nam je jasno da će osveženi Huracan imati restilizovane farove i LED dnevna svetla. Takođe možemo videti i deo prednjeg branika koji će po svemu sudeći biti agresivniji nego kod trenutnog modela. Druge detalje je teško razaznati, ali nam se čini da će usisnici za vazduh imati nešto oštriji dizajn.

Špijunske fotografije modela Lamborghini Huracan za 2020. godinu

Iako nam ove tizer fotografije ne otkrivaju puno toga, ranije su se pojavile špijunske fotografije zahvaljujući kojima možemo videti šta nas otprilike očekuje. Naime, osim gore pomenutih modifikacija, restilizovani Huracan će imati i novi zadnji deo na kojem se ističu dve izduvne cevi, difuzor i otvori za strujanje vazduha.

Naime, promene na spoljašnjem dizajnu neće biti jedine promene kroz koje će proći Huracan. Kako se pretpostavlja, on će dobiti i infotejnment sistem sa ekranom osetljivim na dodir koji je postavljen vertikalno. Kako se navodi, taj ekran će zameniti najmanje 23 različitih prekidača i tri centralna točkića.

Detalji o performansama restilizovanog Lamborghini Huracan još uvek nisu zvanično potvrđeni. U svakom slučaju, veruje se da će V10 agregat zaprmeine 5,2 litara dobiti dodatnu snagu. On trenutno razvija 601 konjsku snagu (449 kW) i 560 Nm obrtnog momenta. Zahvaljujući tome, Lamborghini Huracan iz mesta do 100 km/h ubrzava za 3,2 sekunde i postiže maksimalnu brzinu od 325 km/h.

Naime, s obzirom da je V10 agregat modela Audi R8 Performance za 2019. godinu unapređen tako da sada razvija 611 konjskih snaga (456 kW) i 580 Nm obrtnog momenta, slične brojke se očekuju i od modela Lamborghini Huracan za 2020. godinu.

Špijunske fotografije: Carscoop

Izvor: Auto Express

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery