Vesti

Premijera modela McLaren Grand Tourer zakazana za 15. maj!

Najava premijere

McLaren Grand Tourer
1.24KPregleda

Nešto više od nedelju dana nas deli od zvanične premijere novog McLaren Grand Tourer modela. Reč je o četvrtom automobilu iz okvira “Track25” plana britanskog proizvođača.

McLaren Grand Tourer

Zvanična premijera je zakazana za sredu, 15. maja. Premijera će se prenositi uživo putem interneta. Kako su naveli predstavnici kompanije, McLaren Grang Tourer će deliti svoj DNK sa modelom Speedtail.

Šta možemo očekivati?

Kada i zvanično bude predstavljen, novi McLaren GT će u gami britanskog proizvođača zauzeti mesto između modela Sport i Super serije. Predstavnici kompanije su ranije naveli da će ovaj automobil “redefinisati pravila Grand Tourer segmenta”. Oni su naveli i da će osim sjajnih voznih karakteristika, ovaj model imati i kvalitetne materijale, te da će biti jako udoban.

Na osnovu ranijih fotografija nam se čini da će novi McLaren GT imati “čistiji” dizajn od bilo kog drugog modernog McLaren automobila. Naravno, to i te kako ima smisla, s obzirom da je ovaj automobil namenjen dužim putovanjima.

McLaren Grand Tourer

“Reč je o automobilu koji kombinuje izvanredne performanse sa sposobnošću da pređe čitav kontinent. Odlikovaće ga prelepa, laka karoserija i velika udobnost u kabini”, rekao je Majk Flevit, izvršni direktor britanskog proizvođača automobila.

Još uvek ne znamo koji će pogonski sklop ovaj model imati, ali se pretpostavlja da će on razvijati preko 600 KS.

McLaren Grand Tourer

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery