Vesti

Da li su ovo prve fotografije modela BMW M8 Competition!?

Crvena zver!

BMW M8 Competition
1.52KPregleda

Na internetu su se pojavile dve nove fotografije na kojima se navodno navodi model BMW M8 Competition! Čini se da su ove fotografije nastale na jednoj od ekskluzivnih prezentacija ovog automobila.

BMW M8 Competition

Nema nikakve potvrde o tome da li su fotografije autentične. Međutim, ako one to zaista jesu, to znači da po prvi put vidimo BMW M8 Competition bez ikakve kamuflaže. Na njima vidimo automobil u crvenoj boji. Osim boje, ističe se još i spliter od ugljenikovih vlakana i detalji od istog materijala na usisnicima za vazduh. Maska (gril) je crne boje kao i felne. Drugi detalji koji će odlikovati model BMW M8 Competition, a ne vide se na slici su spojler od ugljenikovih vlakana i agresivni difuzor.

Iako se možda čini čudnim da su se fotografije modela M8 Competition pojavile i pre nego što je “standardni” M8 zvanično predstavljen, znamo da će ta dva modela početi da se prodaju otprilike u isto vreme.

Oba modela će imati twin-turbo 4,4-litarski V8 agregat kakav se nalaz na modelu BMW M5. Naravno, taj agregat će biti modifikovan te će razvijati veći broj konjskih snaga. Prema tome, očekuje se da standardni M8 razvija oko 630, a M8 Competition oko 650 konjskih snaga!

BMW M8 Competition

1 Komentar

  1. Ово је дивна вест за праве присталице аутохтоног аутомобилизма.
    Неспорно је, да ће се у неко (даље или ближе) време, људи превозити на разне начине.
    Али је битно да сада уживамо у достигнућу врхунске технологије мотора са унутрашњим сагоревањем, који су појачани елеткроником и другим значајним додацима (гуме, фелне, светла, кочнице, унутрашњи и спољни дизајн и сл.).
    Добро је што интернет страница vrelegume.rs благовремено и комплетно обавештава читаоце о тим квалитетним производима светске аутомобилске индустрије.
    Ех, да постоје барем приближни производи са ознаком Made in Srbija (Serbia), био би рај на земљи.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery