Vesti

Predstavljen je Renault Captur S Edition

Novi dodatak gami francuskog proizvođača za Veliku Britaniju

Renault Captur S Edition
2.52KPregleda

Renault je predstavio novu varijantu modela Captur za tržište u Velikoj Britaniji. Taj model nosi oznaku Renault Captur S Edition i počeće da se prodaje od sledećeg meseca.

Naime, model Renault Captur S Edition će se prodavati sa nekoliko različitih pogonskih sklopova. Prema tome, početna cena za model sa oznakom TCe 130 sa manuelnim menjačem će biti 19.625 funti. Verzija sa oznakom TCe 150 EDC će koštati 21.565 futni. Takođe, dizel varijanta će se prodavati po ceni od 19.785 funti za verziju sa manulenim i 21.025 funti za verziju sa automatskim menjačem.

U svakom slučaju, najveći adut modela Renault Captur S Edition je presvlaka enterijera od alkantare. Tim materijalom su presvučena sedišta koja imaju i crvene šavove, dok su volan i ručice ručne kočnice i menjača presvučene kožom.

Renault Captur S Edition

Detalji crvene boje se ističu i oko ekrana osetljivog na dodir veličine 7 inča. Tu su i aluminijumske pedale. U standardnu opremu na ovom modelu spadaju još i satelitska navigacija, DAB radio, parking senzori, automatski farovi i brisači.

Renault Captur S Edition

Što se psoljašnjeg dizajna tiče, kupcima će na raspolaganju biti šest boja. Tu su i nove “Filante” felne veličine 17 cola.

Kao što smo gore pomenuli, kupci će imati izbor od tri agregata. Jedan je dCi 90 dizel koji može bizi povezan sa petostepenim manuelnim ili petostepenim EDC automatskim menjačem. Benzinski agregati su TCe 130 i TCe 150. Prvi je dostupan sa šestostepenim manuelnim, a drugi sa šestostepenim EDC automatskim menjačem.  

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery